Bedrijfsevenementen laat u organiseren door Rientjes & Partners

Een bedrijfsevenement is voor veel bedrijven dé ideale wijze om medewerkers te belonen of om samen met hen een feestelijke aangelegenheid te vieren. Maak van de gelegenheid gebruik en plan gedurende het bedrijfsevenement een zakelijke speech, training, workshop, teambuilding activiteiten of vergadering in. Naast het feit dat unieke events zorgen voor een stukje ontspanning, draagt het natuurlijk ook bij aan teamgevoel en wordt de onderlinge band van collega’s versterkt.

De bedrijfsevenementen die Rientjes & Partners organiseert zijn vaak gekoppeld aan een bepaald thema welke van het uitnodigingstraject tot aan de dag zelf de rode draad van het bedrijfsevenement vormt. Wereldwijd, maar natuurlijk ook in Nederland, verzorgt Rientjes & Partners graag uw bedrijfsevenement. Denk bijvoorbeeld aan een Business Festival Event of een Teambuilding Event.

Aanleidingen voor uw bedrijfsevenement

Er zijn tal van aanleidingen te bedenken om evenementen voor bedrijven te organiseren. Rientjes & Partners heeft al vele bedrijfsevents georganiseerd. Aanleidingen hiervoor waren onder andere:

  • Bedrijfsjubileum of bedrijfsfeest
  • Personeelsfeest met daaraan gekoppeld teambuilding activiteiten
  • Bedrijfsuitje of personeelsuitje
  • Award uitreiking tijdens een incentivereis
  • Product introductie
  • Teambuilding
  • Relatiemarketing evenement
  • Kerstfeest of Nieuwjaarsbijeenkomst

Rientjes & Partners verzorgt uw bedrijfsevent tot in de puntjes

Wij bezorgen u en uw collega's graag een onvergetelijke ervaring! Op basis van uw briefing ontwikkelen wij een uniek maatwerk product dat optimaal aansluit bij uw wensen en doelstellingen. Dankzij onze ruime ervaring, beschikken wij over talloze ludieke ideeën om het bedrijfsevenement nog spectaculairder te maken. Verrassende en persoonlijke aandacht is hier het sleutelwoord, al voordat het event van start gaat. Een spannende uitnodiging die thuis op de deurmat valt, een warm welkomstcadeau op de locatie maar ook aandacht voor de ‘thuisblijvers’. Aan alles wordt gedacht! Wij zijn graag uw partner in project en ontzorgen u volledig in de organisatie en voorbereiding van uw bedrijfsevent. Lees meer over ons.

Uw bedrijfsevent op maat laten organiseren?

Bent u benieuwd wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Wilt u vrijblijvend sparren over de talloze mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 0570-691357 of stuur een e-mail naar info@rientjes.nl.

Bedrijfsnaam

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer*

Uitgevoerde bedrijfsevenementen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Danisha
“Het was fantastisch om alle ideeën die wij samen hebben uitgewerkt tot leven te zien komen. Het festival overtrof onze verwachtingen en niet alleen die van ons maar ook van alle collega’s, de wow-factor was enorm! Het was een company event om nooit te vergeten!”

Marjolein
“Rientjes & Partners heeft ons Texel Event 2015 verzorgd; alles was tot in de puntjes verzorgd en wij konden 2 dagen lang alleen maar genieten van alle leuke activiteiten en perfecte organisatie. Van begin tot einde was het evenement een groot succes, zelfs de korte regenbui leek precies op het juiste moment gepland, dat doet niemand ze na! Dank voor alles!”

Anita
“Hele prettige samenwerking!Begrijpen goed het doel van de opdracht, komen met creatieve voorstellen.”

René
“Rientjes en Partners heeft verschillende events voor ons georganiseerd. Telkens was de samenwerking uitstekend. Belangrijke punten voor ons zijn creativiteit, een goed organisatorisch vermogen en prettige medewerkers.” Lees meer ervaringen van onze opdrachtgevers.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast Events, bent u ook voor Incentives, Meetings, en Conferences bij ons aan het juiste adres! Jaarlijks organiseren wij een groot aantal ludieke maatwerk projecten zoals incentivereizen, jubileumreizen, franchisereizen, teambuilding activiteiten, personeelsreizen, (sales)meetings, personeelsbijeenkomsten, productpresentaties en (inter)nationale conferenties.