Dé specialist in onvergetelijke bedrijfsreizen

Er zijn verschillende redenen om een bedrijfsreis te organiseren. Wilt u uw medewerkers belonen voor een extra prestatie, de relatie met uw afnemers versterken of een belangrijke boodschap communiceren op een unieke locatie? Een bedrijfsreis is een moment om samen te komen, elkaar te motiveren en het team gevoel te versterken, zodat iedereen een flinke lading frisse energie tankt. Een bedrijfsreis georganiseerd door Rientjes & Partners met ruim 20 jaar ervaring, betekent een 'lifetime experience', een super belevenis om nooit meer te vergeten!

Een prachtige bedrijfsreis op maat

Een grondige briefing is van essentieel belang om de gestelde doelen te bereiken. Bij een bedrijfsreis wordt er eerst uitgebreid stil gestaan bij het doel dat bereikt moet worden. In detail wordt gekeken waar de focus op komt te liggen. Op plezier en ontspanning en mag iedereen in de watten worden gelegd? Of is het belangrijk om alle neuzen weer dezelfde richting op te krijgen en samen te werken aan het echte teamgevoel? Of u nu kiest voor een bijzonder programma in Nederland, een unieke teambuildingsreis binnen Europa of een beloningsreis op een prachtige exotische bestemming; uw doelstellingen worden door het hele programma verweven. Verrassende aandacht is hier het sleutelwoord, wij zijn graag uw partner in project en ontzorgen u volledig in de organisatie en voorbereiding van uw bedrijfsreis.

Uw bedrijfsreis laten organiseren?

Bent u benieuwd wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Wilt u vrijblijvend sparren over de talloze mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 0570-691357 of stuur een e-mail naar info@rientjes.nl.

Bedrijfsnaam

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer*

Uitgevoerde bedrijfsreizen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Jac
"We hebben genoten van een geweldig weekend op Ibiza. We waren met een groep van ruim 70 personen die verschillende bedrijven vertegenwoordigen maar ook al regelmatig met elkaar op reis zijn geweest. Onze bedrijfsreis naar Ibiza had daarnaast een speciaal karakter vanwege het afscheid van onze gezamenlijke directeur. Onze bedrijfsreizen hebben een luxe en exclusief karakter, je zou ons verwende stronten kunnen noemen… Van de leden hebben we alleen maar complimenten ontvangen, iedereen was enthousiast. Enthousiast over het luxe 5- sterren hotel; enthousiast over de restaurants; enthousiast over de keuze in activiteiten en de balans in het programma… Perfect gewoon! Rientjes & Partners was voor het eerst bij de organisatie betrokken. Marjolein en Jinke hebben zich voortreffelijk van hun taak gekweten. In de keuzes vooraf, tijdens de korte inspectiereis ter plaatse, maar ook tijdens het weekend zelf hadden ze alles onder controle. Frappant om te merken dat ze zich steeds onzichtbaar opstelden maar er altijd op het juiste moment waren. Grote klasse! De afronding en evaluatie liggen ondertussen achter ons. Ook daarin is de club van Rientjes & Partners professioneel, kritisch naar eigen handelen én verbeteringsgericht. Met de organisatie van deze speciale bedrijfsreis is een erg fijne samenwerking ontstaan. We gaan de komende jaren nog meer mooie reizen organiseren!"

Ron
“Begin november 2015 heeft een groep leden van VNO-NCW Midden een bezoek gebracht aan India. De indrukken die tijdens de culturele en zakelijke afspraken zijn opgedaan, zijn enorm. Het programma was zeer afwisselend en bood voor alle deelnemers hoogtepunten! De organisatie van de reis (zowel in voorbereiding als ter plekke) was geweldig geregeld door Rientjes & Partners: de klasse zit in kleine zaken, zoals vermelding van ons logo op de menukaarten in India. Een warm welkom in verre oorden, geregeld door Rientjes & Partners. Onze leden kijken nu reeds uit naar een volgende bestemming!”

Andre
“Na een eerste contact met Rientjes & Partners hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. Uit één van de voorstellen kozen wij Napels, deze bestemming voldeed aan alle door ons gestelde criteria. Na een persoonlijke kennismaking bij Vercoma werd door Lotte en Jinke in de weken daarna een fantastisch programma in elkaar gezet. De meerdaagse bedrijfsreis met team Vercoma naar Napels en omgeving voldeed volledig aan de verwachtingen, team Vercoma werd op alle fronten volledig ontzorgd (tot op flesjes water niveau aan toe) en we konden ons volledig focussen op teambuilding! De bedrijfsreis Napels is vaak nog het gesprek van de dag. De samenwerking met Rientjes en Partners is ons zo goed bevallen dat wij nu al bezig zijn, samen met Rientjes en Partners, om ons te oriënteren voor de bedrijfsreis in 2019!” Lees meer ervaringen van onze opdrachtgevers.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast bedrijfsreizen, bent u ook voor Meetings, Incentives, Conferences en Events bij ons aan het juiste adres! Jaarlijks organiseren wij een groot aantal ludieke maatwerk projecten zoals bedrijfsuitjes, jubileumreizen, franchisereizen, teambuilding activiteiten, bedrijfsevenementen, (sales)meetings, personeelsbijeenkomsten, productpresentaties en (inter)nationale conferenties.