Blogs

Ga je nou alweer op vakantie?!
Ga je nou alweer op vakantie?!
11 oktober 2017
Dit is misschien wel één van de meest gehoorde uitspraken van 'buitenstaanders' als onze Project Managers op reis gaan. Zeker in de drukke piekperiodes komt het vaak voor dat onze Project Managers meerdere reizen per maand maken. Door ons eigen enthousiasme, prachtige ontmoetingen met inspirerende mensen, het ontdekken van nieuwe plekken in binnen- en buitenland en smullen van lokale gerechten, lijken onze projecten (zakelijke reizen en events) al gauw op kleine vakanties.
Lees verder
Incentive reizen verdienen zichzelf dubbel en dwars terug!
Incentive reizen verdienen zichzelf dubbel en dwars terug!
17 juli 2017
Wist u dat een geldbeloning één van de minst effectieve manieren is om medewerkers te belonen? Toch blijkt dat iedereen gek is op extraatjes en hiervoor bereid is een stapje extra te zetten. Een incentive reis, ofwel een beloningsreis, is voor medewerkers één van de meest gewaardeerde vormen van beloning!
Lees verder
Van New York naar Deventer…
Van New York naar Deventer…
6 juli 2017
Maandag 3 juli was mijn eerste werkdag bij Rientjes & Partners. Met feestelijke ballonnen en een bos verse bloemen werd ik welkom geheten door mijn nieuwe collega's. Zo begon de dag al goed! Na 4 jaar in New York gewoond en gewerkt te hebben, heb ik erg veel zin in mijn nieuwe uitdaging in Nederland!
Lees verder
Bescheiden of nuchter?
Bescheiden of nuchter?
22 juni 2017
Een regelmatig terugkerend onderwerp tijdens ons wekelijkse werkoverleg is de vraag hoe wij ons profileren in de markt. En elke keer is de conclusie: we zijn té bescheiden. Aansluitend komt het voornemen: klaar met die bescheidenheid! We gaan meer laten zien wie wij zijn, wat we allemaal wel niet kunnen en waar we voor staan. Makkelijk gezegd, maar ja, hoe geef je dit uiting?
Lees verder
Alleen op kantoor
Alleen op kantoor
18 mei 2017
En dan kom je ’s ochtends op kantoor en is het stil, héél stil… Dat kan maar 1 ding betekenen: de ‘piek’ is begonnen en dus zijn Peter en alle project managers op reis.
Lees verder
Is uw event WKR-proof?
Is uw event WKR-proof?
1 februari 2017
De werkkostenregeling (WKR) is inmiddels 2 jaar van kracht. Toch is de toepassing voor veel organisaties nog vaak onduidelijk. Zeker ook met betrekking tot Incentive reizen en Events. De WKR houdt in dat u maximaal 1,2% van het totale fiscale loon van uw organisatie onbelast kunt besteden aan vergoedingen voor uw medewerkers, bijvoorbeeld in de vorm van een incentivereis.
Lees verder
Wát een droombaan!
Wát een droombaan!
7 december 2016
Marjolein: "Als project manager bij Rientjes & Partners vervul ik een droombaan! Van kleins af aan pakte ik al mijn koffertje om zogenaamd op reis te gaan, de wereld én andere culturen hebben mij altijd enorm geboeid. Niet zo vreemd gezien ik geboren ben in een gezin waar het reisvirus door het bloed stroomt… Wat een voorrecht!"
Lees verder
Feest bij Rientjes & Partners!
Feest bij Rientjes & Partners!
7 november 2016
Het is alweer november! Sinterklaas is onderweg naar Nederland en over een week of vijf tuigen we op kantoor de kerstboom weer op en genieten we van onze traditionele kerstborrel. Aangezien de meeste projecten voor dit jaar reeds hebben plaatsgevonden, is het een goed moment om kort terug te blikken op afgelopen jaar...
Lees verder
Dubbel cliché geklets!
Dubbel cliché geklets!
14 oktober 2016
Het is eigenlijk niet voor te stellen dat ik er in 2016 een half jaar tussen uit ben geweest en inmiddels ook alweer twee maanden aan het werk ben. Er is zoveel gebeurd en heel cliché, maar helemaal waar: 2016 is nu al onvergetelijk! Tijd voor een korte terugblik...
Lees verder
Een positief signaal… De markt trekt aan!
Een positief signaal… De markt trekt aan!
17 juni 2016
Dat het economisch gezien een stuk beter gaat in Nederland is goed te merken aan de bestedingen voor events bij Rientjes & Partners. Wij kunnen terug kijken op een dynamisch eerste half jaar waarin we fantastische projecten hebben mogen organiseren!
Lees verder