18 mei 2017 - Alleen op kantoor

En dan kom je ’s ochtends op kantoor en is het stil, héél stil… Dat kan maar 1 ding betekenen: de ‘piek’ is begonnen en dus zijn Peter en alle project managers op reis.

Met slechts een kopje koffie voor mij alleen en de radio aan voor toch nog wat gezelligheid, lees ik de uitgebreide overdrachten van alle projecten die netjes klaar liggen op mijn bureau. Alle projecten, spoedjes en ‘to-do’s’ had ik al uitgebreid doorgesproken met mijn collega’s maar toch ligt alles nog een keer geheel up-to-date voor mij klaar. Top!

De bureaus zijn verlaten en liggen er (verrassend) opgeruimd bij, de vele tientallen programmaboekjes zijn inmiddels aan alle deelnemers overhandigd, de draaiboeken zijn ingebonden en de gepersonaliseerde menukaarten liggen netjes gesneden te wachten om op een restaurant tafel in Ibiza, Warschau of Düsseldorf neergelegd te worden. De gevulde congrestassen hebben hun bestemming bereikt en de geweldige, Ibiza-style presentjes zijn uitgedeeld op Eindhoven Airport.

Iedereen op pad

De laatste appjes worden nog even uitgewisseld met Marjolein en Jinke die bijna het vliegtuig instappen met ruim 70 enthousiaste deelnemers voor een bedrijfsreis naar Ibiza. Yes, de groep is compleet, de weerberichten zijn top, de reis kan beginnen. Ibiza here they come!

Een telefoontje van Peter vanuit Warschau. Ook daar loopt alles goed. Aangezien de deelnemers vandaag de hele dag een lokaal congres bezoeken, reist hij nog even naar het ‘nabijgelegen’ Krakau voor een ééndaagse inspectie van de stad en haar omgeving voor een reis die in het najaar op de planning staat naar deze bestemming.

Gezellig! Lotte komt nog even langs op kantoor om de laatste spullen op te halen voordat ze onze freelance tourleader Esther ophaalt en zij samen naar Düsseldorf rijden, waar ze vanavond ruim 100 consultants zullen verwelkomen voor een leuk tweedaags programma. Nog even samen een kop koffie en dan is ook zij op pad.

Trots

En terwijl ik op kantoor alle spreekwoordelijke ballen in de lucht houd, bedenk ik mij hoe ongelooflijk trots ik ben op dit team! Een team dat zich met zoveel passie en toewijding elke dag weer voor meer dan 300% inzet, altijd voor de klant én elkaar klaarstaat en altijd bereidt is dat ene stapje meer te doen. Ja, het is écht een topteam!

Tijd voor de wekelijkse, gezamenlijke donderdagmiddaglunch, deze week in mijn eentje ;)

Marieke

Vrijblijvend sparren?

Ga voor meer blog-artikelen naar het blog-overzicht. Natuurlijk organiseren wij ook graag uw event... Wilt u vrijblijvend sparren of een concreet voorstel ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.