4 januari 2016 - Bent u klaar voor 2016?

Time flies! Terugkijkend op 2015 kunnen we zeker stellen dat het een mooi jaar is geweest met prachtige reizen en business events. We hebben diverse nieuwe klanten mogen verwelkomen maar ook weer vele 'oude' bekende klanten en deelnemers ontmoet tijdens de reizen, het was een aangenaam weerzien!

Een kleine terugblik

Het Gezonde Scholen Project in Kopenhagen, het bezoek aan de Expo in Milaan, een prachtig jubileumevent in Edinburgh, de handelsmissie naar kleurrijk India en de architectuurreis naar China zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten van 2015. Maar ook de komst van Marjolein binnen ons team, de lancering van onze nieuwe website en de opkomst van Rientjes & Partners op Social Media, hebben voor ons zeker bijgedragen aan een leuk en enerverend jaar! Op de valreep hebben wij eind december de (tijdelijke) vervangster voor Jinke gevonden, zij zal per 1 februari ons team komen versterken. Natuurlijk stellen wij haar dan aan u voor!

2016!

Vooruitkijkend op 2016 hopen wij dat ook dit een mooi jaar zal worden, wij kijken er in ieder geval erg naar uit. Voor Rientjes & Partners is 2016 een jubileumjaar, in november bestaan wij namelijk 20 jaar! Een geweldige mijlpaal waar wij stiekem best trots op zijn :)

De maand januari begint rustig qua uitvoer van projecten, een jaarlijkse netwerkreis naar de sneeuw in Oostenrijk en een bedrijfsuitje van een raad van commissarissen en partners in Nederland. Maar ondertussen zijn wij ook al druk bezig met de voorbereidingen voor het drukke voorjaar. Leuke uitdagende projecten op verrassende bestemmingen. Het hippe Hvar (Kroatië) en het verrassende Riga lijken de toppers te worden van dit jaar qua bestemming. Het doel van de reizen is ook dit jaar weer zeer divers, van jubileumreizen tot netwerkreizen maar ook incentives, bestuursreizen, teamuitjes, ledenreizen, jaarvergaderingen en enkele internationale congressen.

En vervolgens 2017

Ook voor het najaar staan al diverse projecten in de planning en momenteel werken wij aan verschillende offertes voor de onlangs nieuw ontvangen aanvragen. En zelfs voor 2017 hebben wij de eerste reizen al gepland staan. Heerlijk om in dit nieuwe jaar weer bezig te zijn voor zoveel mensen en met zoveel projecten!

Wij hopen dat wij er samen met u weer een mooi jaar van mogen maken en wensen u – het mag nog net – de beste wensen voor 2016 toe. Dat het maar een heel mooi, gezond en zakelijk voorspoedig jaar mag worden!

Team Rientjes & Partners

Image

Vrijblijvend sparren?

Ga voor meer blog-artikelen naar het blog-overzicht. Natuurlijk organiseren wij ook graag uw event... Wilt u vrijblijvend sparren of een concreet voorstel ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.