22 juni 2017 - Bescheiden of nuchter?

Een regelmatig terugkerend onderwerp tijdens ons wekelijkse werkoverleg is de vraag hoe wij ons profileren in de markt. En elke keer is de conclusie: we zijn té bescheiden. Aansluitend komt het voornemen: klaar met die bescheidenheid! We gaan meer laten zien wie wij zijn, wat we allemaal wel niet kunnen en waar we voor staan. Makkelijk gezegd, maar ja, hoe geef je dit uiting?

Trots

Want ja, we zijn trots. Trots op het feit dat wij in die 20 jaar al honderden geweldige en succesvolle projecten zoals incentive reizen, jubileumreizen, bedrijfsreizen, productpresentaties, congressen, evenementen etc. hebben georganiseerd met ons team. Maar ook trots op onze opdrachtgevers, omdat zij ons de kans hebben gegeven –en nog steeds geven- dit voor hen te organiseren. En laten we eerlijk zijn, stiekem vinden we het allemaal geweldig om dit alles tot in de kleinste details te regelen, dus waarom hierover praten in spierballentaal? Ja, we zijn goed in wat we doen. Maar ja, het is ons vak, onze passie. En een opdrachtgever mag verwachten dat wij meer dan ons best doen voor hen. Dat is normaal, toch? Punt.

Het moet beter, meer, sneller…

Is dat zo? Tuurlijk, verbeterpunten zijn er altijd, wij zijn kritisch naar ons zelf (soms te) en proberen het altijd nóg beter te doen. Dat is ook goed en het houdt je scherp. Maar moet het altijd meer? Als het de kwaliteit niet ten goede komt, doen wij het simpelweg niet. En sneller? Nou, dat behoeft geen uitleg lijkt ons. Dus tja, we zijn misschien bescheiden of is het gewoon nuchter? Het blijft een interessant onderwerp van discussie…

Marieke

Vrijblijvend sparren?

Ga voor meer blog-artikelen naar het blog-overzicht. Natuurlijk organiseren wij ook graag uw event... Wilt u vrijblijvend sparren of een concreet voorstel ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.