14 oktober 2016 - Dubbel cliché geklets!

“Geniet er maar van, want voor je het weet…”

Het is eigenlijk niet voor te stellen dat ik er in 2016 een half jaar tussen uit ben geweest en inmiddels ook alweer twee maanden aan het werk ben. Er is zoveel gebeurd en heel cliché, maar helemaal waar: 2016 is nu al onvergetelijk! Tijd voor een korte terugblik...

Rientjes & Partners viert in 2016 het 20-jarige jubileum, dus het stond bij voorbaat al vast dat 2016 een feestelijk jaar zou worden. Dat het goed gaat met de economie merken wij ook aan het aantal aanvragen en de prachtige en unieke groepsreizen die we mogen organiseren. In januari en februari zat ik nog volop in de interessante evenementen en reizen die er aan zaten te komen. Aan de ene kant heerlijk om nog zo druk aan de slag te zijn, maar  aan de andere kant ook behoorlijk onwennig, want bij een aantal ‘eigen’ projecten zou ik dit jaar niet bij de uitvoering aanwezig zijn. Ik heb echt in mijn handjes kunnen knijpen dat ik alles uitgebreid heb kunnen overdragen aan mijn ‘vervangster’ Lotte. Hierdoor kon ik ontspannen beginnen aan mijn verlof.

“Straks heb je helemaal geen nachtrust meer!”

Tijdens mijn verlof had ik gelukkig nog voldoende tijd om mijn eigen projecten thuis te managen, met ontelbare to-do lijstjes vol met zaken die aangeschaft of uitgevoerd moesten worden en die ik nagenoeg allemaal heb kunnen afvinken. Een paar weken later kondigden onze twee kleine mannen zich al aan en stond onze wereld op de kop!

“Het is het mooiste wat er is!”

Helemaal waar: het is prachtig, onwerkelijk en inderdaad, we waren direct helemaal verliefd! Samen hebben we genoten van de heerlijke eerste maanden thuis. Het is absoluut even wennen met twee nieuwe mannetjes in ons leven!

“Je krijgt er zoveel voor terug…” Toen onze zomervakantie er op zat, dit keer voor het eerst in een huisje in Nederland en even géén avontuurlijke rondreis of exotische bestemming, was het voor mijn gevoel ook echt tijd om weer aan de slag te gaan. Door de prachtige verhalen en foto’s van de verschillende reizen en evenementen die ik te horen en te zien kreeg van mijn collega’s, had ik super veel zin om weer te beginnen. Een mooie uitdaging, want als Project Manager én new born tweelingmoeder staat je leven op dat moment in het teken van multi-tasken in het kwadraat!

“Het wordt alleen maar leuker!” Ik kwam terug in een warm nest, met een perfecte overdracht en met als grootste beloning dat mijn ‘vervangster’ Lotte nog een paar maanden extra bij ons blijft. Mijn wereld werd opeens weer groter en bestond niet meer alleen uit luiers en flesjes, maar ook uit nieuwe uitdagingen, kennismakingen en ontdekkingen. Er stonden prachtige projecten op de agenda en door zowel thuis als op werk alles goed te managen, kon ik zonder zorgen in september weer de eerste reizen begeleiden naar o.a. het prachtige Hvar en was het leuker dan ooit tevoren om weer thuis te komen. Na twee maanden back in business en een korte evaluatie kan ik alleen maar zeggen dat het inderdaad af en toe een rollercoaster is, maar gelukkig wel eentje met bijna alleen maar pieken. Ik kijk dan ook erg uit naar de rest van dit nu al onvergetelijke jaar!

Jinke

Vrijblijvend sparren?

Ga voor meer blog-artikelen naar het blog-overzicht. Natuurlijk organiseren wij ook graag uw event... Wilt u vrijblijvend sparren of een concreet voorstel ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.