7 november 2016 - Feest bij Rientjes & Partners!

Het is alweer november! Sinterklaas is onderweg naar Nederland en over een week of vijf tuigen we op kantoor de kerstboom weer op en genieten we van onze traditionele kerstborrel. Aangezien de meeste projecten voor dit jaar reeds hebben plaatsgevonden, is het een goed moment om kort terug te blikken op afgelopen jaar...

Wát is 2016 ongelooflijk snel gegaan. Hoewel geen jaar hetzelfde is bij Rientjes & Partners (en na ruim 11 jaar hier op kantoor kan ik -Marieke- dat toch wel met overtuiging zeggen), was 2016 in meerdere opzichten een heel bijzonder jaar. Natuurlijk allereerst ons eigen jubileum! Hoewel Rientjes & Partners op 1 november officieel 20 jaar bestond, zijn wij het hele jaar bezig geweest met voorbereidingen voor dit jubileum. Van het aanpassen van ons logo, de website, het ontwerpen van de inspiratie pocket tot het bedenken van leuke gimmicks; het leverde af en toe heerlijke discussies op maar we zijn erg trots op het eindresultaat!

Even terug naar het begin van het jaar. Jinke ging met zwangerschapsverlof en werd in april moeder van twee prachtige zoons. Tijdens de afwezigheid van Jinke kwam Lotte ons team versterken. Door de aantrekkende markt en het toenemende aantal aanvragen (en natuurlijk ook Lotte haar geweldige inzet!) kon zij ook blijven toen Jinke weer terugkwam van haar verlof. Mooie ontwikkelingen die – naast beschuit met muisjes - regelmatig werden gevierd met zelf gebakken taart. Door even bij elkaar te zitten met een kop koffie of thee en een lekker stuk taart was er gelijk de gelegenheid om even samen te sparren en de lopende projecten te bespreken. Zo bleef iedereen in deze drukke periode op de hoogte van elkaars projecten. Dit vinden wij essentieel zodat de overige teamleden een klant ook kunnen helpen indien de vaste projectmanager niet aanwezig is. Maar ook nu de projecten voor dit jaar vrijwel allemaal zijn afgerond houden we deze traditie in stand en zouden wij het er inmiddels bij ‘Heel Holland Bakt’ niet eens zo heel slecht van afbrengen...

Traditiegetrouw was het weer ‘knallen’ in het voor- en najaar. Dit zijn al jaren onze drukste periodes in het jaar. Na vaak maandenlange voorbereidingen vindt dan de uitvoer plaats van de reis of het event. Natuurlijk hét hoogtepunt voor zowel de klant als ons zelf. Tijdens de uitvoer is het geweldig om te zien dat het allemaal klopt en alles tot in de kleinste details vooraf geregeld is. En als dan ook nog eens het weer mee zit en het zonnetje uitbundig schijnt, is het plaatje helemaal compleet. Het leverde weer vele tevreden klanten op dit jaar. Het blijft fantastisch om dit elke keer weer te ervaren en van elk project weer een succes te maken!

Ook in de zomer hebben we niet stil gezeten. Ondanks de opmerking ‘het archief ruimen we in de zomer wel op’ moeten we stellen dat het archief momenteel nog steeds niet is opgeruimd en dat de opgeblazen ballonnen voor Marjolein haar 30e verjaardag (dit was in september) de stille getuigen zijn van het feit dat we nog geen tijd voor het archief hebben gehad. Natuurlijk een hartstikke goed teken, want het geeft aan dat wij allemaal bezig zijn met de dingen die we écht leuk vinden! Offertes schrijven, programma’s ontwikkelen, logistieke voorbereidingen, aftersales, projecten voor op de website beschrijven etc.

Ook voor 2017 hebben we al weer enkele tientallen mooie projecten in de planning staan, allemaal met een heel divers karakter. Van een incentive reis naar Dubai tot een congres in Warschau. Van architectuurreizen naar Brazilië en Oslo tot meerdere business events in Nederland en gezellige wintersport personeelsuitjes naar de sneeuw. Het gaat weer een heel mooi jaar worden, wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in!

We kijken terug op een geweldig jaar met vele leuke en positieve ontwikkelingen en zijn benieuwd wat 2017 ons gaat brengen! Hoewel het nog wat vroeg is, wensen wij u toch alvast een hele gezellige decembermaand en een heel mooi en gezond 2017 toe. Mocht u tijdens een relaxmomentje bij een knapperend haardvuur bedenken dat u uw medewerkers wel eens wilt verrassen en belonen met een mooie incentive reis of event... Bel of mail ons gerust, wij hebben nog wel wat ideeën! :)

Een feestelijke groet,
Marieke

Vrijblijvend sparren?

Ga voor meer blog-artikelen naar het blog-overzicht. Natuurlijk organiseren wij ook graag uw event... Wilt u vrijblijvend sparren of een concreet voorstel ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.