17 juli 2017 - Incentive reizen verdienen zichzelf dubbel en dwars terug!

Wist u dat een geldbeloning één van de minst effectieve manieren is om medewerkers te belonen? Toch blijkt dat iedereen gek is op extraatjes en hiervoor bereid is een stapje extra te zetten. Een incentive reis, ofwel een beloningsreis, is voor medewerkers één van de meest gewaardeerde vormen van beloning! Een incentive reis is een zeer doeltreffend instrument om medewerkers te motiveren en leidt tot een extra verkoopstimulans. Maak eerst uw werknemer gelukkig, dan volgt de klant vanzelf! Wij van Rientjes & Partners weten uit ervaring dat incentive reizen, mits goed georganiseerd, zichzelf dubbel en dwars terugverdienen.

Waan uzelf in het sprookjesachtige Fins Lapland… U kijkt 360 graden rond en laat u betoveren door het indrukwekkende Noorderlicht, het meest bijzondere natuurfenomeen op aarde! Tevens maakt u samen met uw team een prachtige tocht door het besneeuwde landschap met husky’s, sneeuwscooters en rendieren. Als de avond valt, is er een meeting bij het gezellige kampvuur onder het genot van een heerlijk warm drankje en Finse specialiteiten.

Of stelt u zich voor, u beklimt per mountainbike samen met uw medewerkers de hoogste vulkaan van Europa, de Etna op het authentieke Sicilië. Wanneer u de top heeft bereikt geniet u van een adembenemend uitzicht onder het genot van een glas Prosecco. In de avond leert u van een Italiaanse kok verse pasta bereiden met lokale ingrediënten en is teambuilding vereist wanneer u samen de lekkerste gerechten op tafel tovert.

Het is toch fantastisch om deze ervaringen met uw team te delen en hier nog lang over na te praten? Tijdens een incentive reis leren collega's elkaar in een paar dagen beter kennen dan in een heel jaar op het kantoor. Dat is ontzettend veel waard en biedt een langdurig rendement voor de toekomst! Denk hierbij aan: lager ziekteverzuim, omzetverhoging, lager personeelsverloop, betrokken medewerkers en versterking van de onderlinge saamhorigheid. Daarnaast zorgt plezier en ontspanning op de werkvloer voor een verhoging van de productiviteit van medewerkers! Kortom, genoeg redenen om incentive reizen te organiseren.

Rientjes & Partners is al meer dan 20 jaar dé specialist in bijzondere incentive reizen wereldwijd. Het organiseren van onvergetelijke ervaringen stroomt door ons bloed en wij begeleiden met veel passie het gehele traject van de incentive reis. Wij ontwikkelen ieder project op basis van maatwerk, denken aan ieder detail en zorgen met onze creatieve oplossingen voor het optimale resultaat! Er zijn talloze mooie bestemmingen die zich perfect lenen voor incentive reizen of andere zakelijke groepsreizen zoals jubileumreizen, bedrijfsreizen, personeelsreizen etc. Nieuwsgierig hoe een incentive reis eruit kan zien? Bekijk dan onze projecten naar onder andere Brazilië, Riga, Dublin, New York, Ibiza, Thailand, IJsland, Dubai en Napels.

Vrijblijvend sparren?

Ga voor meer blog-artikelen naar het blog-overzicht. Natuurlijk organiseren wij ook graag uw event... Wilt u vrijblijvend sparren of een concreet voorstel ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.