15 december 2015 - Persoonlijke reistips!

De gezellige decembermaand is aangebroken, de hoogste tijd om alvast vooruit te blikken op 2016! Het team van Rientjes & Partners geeft u graag enkele persoonlijke reistips met verrassende bestemmingen voor uw bedrijfsjubileum, personeelsreis, meeting, congres, business event of incentive reis.

Peter - Hvar
Peter - Hvar

Afgelopen zomer is Peter naar het prachtige en hippe Mediterraanse eiland Hvar (Kroatië) gereisd. En hoewel Peter zeker onder de categorie ‘zeer ervaren reiziger’ valt, heeft Hvar hem op zeer positieve wijze verrast. Volgens sommigen behoort Hvar tot de 10 mooiste eilanden ter wereld. Naast veel zon, culinair genieten en leuke, verrassende activiteiten is het eiland ook bekend vanwege de natuur, rijke tradities en architectuur én een bruisende nachtleven. Dit in combinatie met een prima prijs/kwaliteit ratio, maakt van Hvar een zeer originele bestemming voor een incentive reis, conference of meeting. Klik hier voor een voorbeeld van incentive reis naar Split & Hvar.

Jinke - Fins Lapland
Jinke - Fins Lapland

Eén van Jinke haar reizen voor Rientjes & Partners ging naar het indrukwekkende Fins Lapland. Sindsdien staat deze bestemming hoog op haar favorietenlijstje. Lapland is uniek en inspirerend! Ga op een willekeurige plek in Lapland staan, kijk 360 graden om u heen en laat u betoveren door het sprookjesachtige landschap. In combinatie met unieke activiteiten zoals een husky-slede tocht, sneeuwscooter rijden, ijsvissen of varen op een ijsbreker en dan drijven in de ijskoude zee, is deze bestemming een belevenis om nooit te vergeten. Slapen in een ijshotel of in een echte iglo, uitkijkend op de sterren? Het kan in Lapland! Wij inspireren u graag, klik hier voor een voorbeeld van Lapland reis.

Marjolein - Hamburg
Marjolein - Hamburg

Hamburg is hip! De stad wordt ook wel gezien als het ‘nieuwe Berlijn’. Er zijn vele manieren om deze traditierijke en toch zo moderne handelsstad beter te leren kennen. Vaar in een barkas door één van de grootste havens van Europa en langs de oude handelshuizen op de kade, of bind de strijd aan met collega's tijdens het blokarten (strandzeilen). HafenCity is 'the place to be 'in Hamburg. Dit trendy gebied vormt het nieuwe gezicht van de stad. Een levendige stadsomgeving met een maritieme sfeer vol prachtige architectuur. Het gebied is continue in ontwikkeling. Shoppen in leuke vintagewinkels doe je in het Karolinen Viertel, stappen in het Schanzen Viertel...

Marieke - Riga
Marieke - Riga

Een minder bekende bestemming, maar zeker een aanrader is Riga, de bruisende hoofdstad van Letland. In iets meer dan 2 uur vliegen komt u aan in deze super gezellige stad met vriendelijke mensen, een rijk verleden en veel mogelijkheden voor teambuilding-activiteiten. Houd een bobslee competitie met uw collega’s, neem deel aan een skydive experience, maak een tocht door de stad in echte oude Sovjet auto’s of ga juist off-road per stoere 4x4’s. Maak op originele wijze kennis met het voormalige Sovjet-regiem, stap achterop een Harley Davidson of relax en geniet van het zonnetje tijdens een catamarantocht. Riga is een stad die u zeker zal verbazen!

Vrijblijvend sparren?

Ga voor meer blog-artikelen naar het blog-overzicht. Natuurlijk organiseren wij ook graag uw event... Wilt u vrijblijvend sparren of een concreet voorstel ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.