6 juli 2017 - Van New York naar Deventer…

Maandag 3 juli was mijn eerste werkdag bij Rientjes & Partners. Met feestelijke ballonnen en een bos verse bloemen werd ik welkom geheten door mijn nieuwe collega's. Zo begon de dag al goed! Na 4 jaar in New York gewoond en gewerkt te hebben, heb ik erg veel zin in mijn nieuwe uitdaging in Nederland!

Al vanaf mijn middelbare schooltijd trekt de reiswereld me en heb ik op verschillende plaatsen in het buitenland gewoond. Zo heb ik in Londen gestudeerd, een talencursus Spaans gevolgd in Buenos Aires en ben uiteindelijk dus in New York beland. Daar heb ik als Sales Manager gewerkt in de tourbranche en voor verschillende groepen (zoals studenten, zakenreizigers, senioren) tours gepland en opgezet. De meeste groepen kwamen uit Amerika, maar ook uit Australië, Canada, Groot-Brittannië en zelfs Nederland. Super leuk om met mensen van over de hele wereld te werken!

In New York is netwerken een must, dus van tijd tot tijd nodigden we onze partners uit voor een evenement of werden we zelf uitgenodigd bij een ‘business card exchange’. Het geeft veel voldoening om voor elke klant en van elke aanvraag weer iets moois te maken. Creatief bezig zijn, organiseren en plannen zijn voor mij punten die het werken in deze branche aantrekkelijk en leuk maken. Dit zorgt ervoor dat ik niet kan wachten om te beginnen bij Rientjes & Partners! De projecten zijn divers, het team is erg hecht en er wordt goed en nauw samengewerkt om er voor de opdrachtgever een top ervaring van te maken. Ik weet zeker dat de komende weken heel interessant zullen zijn en dat ik veel zal leren tijdens mijn inwerkperiode.

De wolkenkrabbers zijn verruild voor flatgebouwen, de Brink is het nieuwe Times Square… Van New York naar Deventer is een hele verandering, maar wat heb ik veel zin om als Project Manager bij Rientjes & Partners aan de slag te gaan!

Leonie

Vrijblijvend sparren?

Ga voor meer blog-artikelen naar het blog-overzicht. Natuurlijk organiseren wij ook graag uw event... Wilt u vrijblijvend sparren of een concreet voorstel ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.