23 november 2015 - Verleg uw grenzen, ontdek de wereld…

In 2016 bestaat Rientjes & Partners alweer 20 jaar! We hebben de afgelopen jaren vele indrukwekkende zakelijke reizen mogen organiseren over de hele wereld. De wereld ontdekken en het verleggen van grenzen houdt niet op zodra je weer in Nederland arriveert, het is een echte lifetime experience!

Ook deze maand hebben we weer een aantal avontuurlijke reizen gemaakt; Marjolein vertrok op handelsmissie naar India en Peter heeft een prachtige architectuurreis door Zuid-China gemaakt.

Kleurrijk India
Kleurrijk India

Begin november stond India weer op het programma, een bestemming die ons, ook al zijn wij er vaker geweest, altijd weet te verrassen. Marjolein reisde samen met een groep ondernemers af naar dit diverse land voor een handelsmissie. Naast de culturele hoogtepunten, ontdekten we interessante zakelijke mogelijkheden tijdens de verschillende bedrijfsbezoeken. Tevens werden we door de Nederlandse ambassadeur hartelijk ontvangen en maakten we kennis met bedrijven die een link of samenwerking met Nederland hebben. Wilt u meer lezen over deze indrukwekkende ondernemersreis naar India? Lees dan hier ons reisverslag!

Modern China
Modern China

Begin november reisde Peter samen met bijna 60 vooraanstaande architecten en toeleveranciers in de bouw door de Pearl River Delta in Zuid-China. Tijdens de architectuurreis werden in totaal drie steden bezocht: Hong Kong, Guangzhou en Shenzhen. De combinatie van deze drie steden gaven een indrukwekkende kijk op diverse grote ontwikkelingen in China. De deelnemers waren het er dan ook unaniem over eens dat de Pearl River Delta niet voor niets het grootste stedelijke gebied op aarde wordt genoemd. Wilt u meer lezen over deze fantastische architectenreis naar Zuid-China? Lees dan hier ons reisverslag.

Vrijblijvend sparren?

Ga voor meer blog-artikelen naar het blog-overzicht. Natuurlijk organiseren wij ook graag uw event... Wilt u vrijblijvend sparren of een concreet voorstel ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.