7 december 2016 - Wát een droombaan!

Marjolein: "Als Project Manager bij Rientjes & Partners vervul ik een droombaan! Van jongs af aan pakte ik al mijn koffertje om zogenaamd op reis te gaan, de wereld én andere culturen hebben mij altijd enorm geboeid. Niet zo vreemd gezien ik geboren ben in een gezin waar het reisvirus door het bloed stroomt… Wat een voorrecht!"

"Learn to Travel, Travel to Learn"

Na verschillende stages in het buitenland had ik de smaak te pakken. Met als motto “Learn to Travel, Travel to Learn” vertrok ik 10 jaar geleden alleen naar de Verenigde Staten om een studie te volgen aan een internationale school. Na een vrij hysterisch afscheid op Schiphol, stond ik enkele uren later op de luchthaven van Miami.

Onder de indruk van alles, maakte ik mezelf wegwijs in deze indrukwekkende stad en ohja, ook op de school natuurlijk… Want ik kwam tenslotte om te studeren en niet om op het strand te liggen of naar de clubs te gaan ;-)

Wat leerde ik mezelf in de eerste paar dagen al goed kennen, voor mijn gevoel werd ik in één klap volwassen. Nog steeds denk ik vaak terug aan deze periode: wát een geweldige levensles is dit geweest!

Enthousiast en hecht team!

Na mijn studie Hoger Toeristisch Recreatief Onderwijs aan Saxion hogescholen te Deventer ben ik -verrassend genoeg- begonnen aan mijn loopbaan in het toerisme. Ondertussen werk ik bijna 2 jaar bij Rientjes & Partners met ontzettend veel plezier! Een dynamisch en professioneel bedrijf met al meer dan 20 jaar ervaring in deze veelzijdige branche. De wereld is letterlijk ons werkgebied en nog steeds leer ik elke dag.

Samen met ons team organiseren wij jaarlijks vele mooie projecten waaronder incentive reizen, jubileumreizen, personeelsreizen, business events, (inter)nationale conferenties en meetings. We ontwikkelen alle projecten op basis van maatwerk, dus ieder project is uniek. Dat maakt onze baan elke dag een feestje want geen dag is hetzelfde!

We werken in een super hecht en enthousiast team. Daarnaast zijn we goed op elkaar ingespeeld waardoor we een zeer efficiënte werkwijze hebben. Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten van A tot Z, dus van de eerste gesprekken met de opdrachtgever tot de uitvoering en aftersales van het project.

Positief effect

Met veel passie reizen we de hele wereld over, ontdekken we prachtige bestemmingen en ontmoeten we interessante mensen. Daarnaast ben ik gek op organiseren en vind ik het onwijs leuk om de wensen van onze klanten te vertalen naar onvergetelijke projecten. De ene week sta ik samen met een groep ondernemers bij het indrukwekkende 9/11 memorial in New York, de week daarop ontdek ik samen met een grote groep architecten de bijzondere architectuur van Boedapest.

Wat mij iedere reis weer inspireert, is dat reizen met collega’s of relaties een enorm positief effect heeft op de onderlinge verstandhouding. Tijdens zakelijke reizen leren collega’s elkaar in een paar dagen beter kennen dan een heel jaar op het kantoor. Dat is ontzettend veel waard en biedt een langdurig rendement voor de toekomst! Denk hierbij aan: betere arbeidsprestaties, lager ziekteverzuim, meer omzet en versterking van de onderlinge saamhorigheid. Kortom, genoeg redenen om een incentive reis of bedrijfsevenement te organiseren. Wij zijn uiteraard graag uw partner in project!

Marjolein

Vrijblijvend sparren?

Ga voor meer blog-artikelen naar het blog-overzicht. Natuurlijk organiseren wij ook graag uw event... Wilt u vrijblijvend sparren of een concreet voorstel ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.