Conferences

Rientjes & Partners beschikt over een uitgebreide ervaring in het organiseren van zowel nationale als internationale bedrijfsconferenties en congressen, waaronder enkele met zeer grote aantallen deelnemers.

Mogelijke aanleidingen voor een conferentie

  • Kennisoverdracht met vakgenoten
  • Internationale sales & marketing conferenties
  • Workshops en lezingen

Ontspanning

Tijdens een conferentie wordt er veel gesproken en vergaderd. Rientjes & Partners zorgt ervoor dat tijdens deze conferenties een optimale mix van ontspanning en inspanning wordt gerealiseerd. Op een creatieve manier, sportief of relaxed.

Details

De organisatie van een conferentie of congres kent veel details, zeker als er internationale gasten aanwezig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de logistiek, zoals transfers, uiteenlopende aankomst- en vertrektijden, hostess service en tolkenservice. Wij verzorgen voor u de logistiek en contracteren hotels. Rondom de conferentie stellen we een verrassend sociaal programma samen of ontwikkelen een aantrekkelijk partnerprogramma.

Administratieve organisatie

Wij kunnen u helpen bij het inschrijvingstraject. Bijvoorbeeld bij het ontwikkelen en versturen van uitnodigingen voor het congres. Indien gewenst regelen we ook de vluchten en transfers. Rientjes & Partners beschikt over een doeltreffend online registratiesysteem waarmee op efficiënte wijze de inschrijving kan plaatsvinden.