Ervaringen van onze opdrachtgevers

Jaarlijks organiseren wij met ontzettend veel plezier een groot aantal onvergetelijke projecten. Onze opdrachtgevers delen graag hun ervaringen met Rientjes & Partners!

Bedrijfsreis Napels

"Na een eerste contact met Rientjes & Partners hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. Uit één van de voorstellen kozen wij Napels, deze bestemming voldeed aan alle door ons gestelde criteria. Na een persoonlijke kennismaking bij Vercoma werd door Lotte en Jinke in de weken daarna een fantastisch programma in elkaar gezet. De meerdaagse bedrijfsreis met team Vercoma naar Napels en omgeving voldeed volledig aan de verwachtingen, team Vercoma werd op alle fronten volledig ontzorgd (tot op flesjes water niveau aan toe) en we konden ons volledig focussen op teambuilding! De bedrijfsreis Napels is vaak nog het gesprek van de dag. De samenwerking met Rientjes en Partners is ons zo goed bevallen dat wij nu al bezig zijn, samen met Rientjes en Partners, om ons te oriënteren voor de bedrijfsreis in 2019!"

Bedrijfsreis Ibiza

"We hebben genoten van een geweldig weekend op Ibiza. We waren met een groep van ruim 70 personen die verschillende bedrijven vertegenwoordigen maar ook al regelmatig met elkaar op reis zijn geweest. Onze bedrijfsreis naar Ibiza had daarnaast een speciaal karakter vanwege het afscheid van onze gezamenlijke directeur. Onze bedrijfsreizen hebben een luxe en exclusief karakter, je zou ons verwende stronten kunnen noemen… Van de leden hebben we alleen maar complimenten ontvangen, iedereen was enthousiast. Enthousiast over het luxe 5- sterren hotel; enthousiast over de restaurants; enthousiast over de keuze in activiteiten en de balans in het programma… Perfect gewoon! Rientjes & Partners was voor het eerst bij de organisatie betrokken. Marjolein en Jinke hebben zich voortreffelijk van hun taak gekweten. In de keuzes vooraf, tijdens de korte inspectiereis ter plaatse, maar ook tijdens het weekend zelf hadden ze alles onder controle. Frappant om te merken dat ze zich steeds onzichtbaar opstelden maar er altijd op het juiste moment waren. Grote klasse! De afronding en evaluatie liggen ondertussen achter ons. Ook daarin is de club van Rientjes & Partners professioneel, kritisch naar eigen handelen én verbeteringsgericht. Met de organisatie van deze speciale bedrijfsreis is een erg fijne samenwerking ontstaan. We gaan de komende jaren nog meer mooie reizen organiseren!"

Incentive Dublin

"Wat een ervaring was dit en wat een mooie herinnering hebben we erbij! De volgende incentive reis gaan we zeker wederom met Rientjes & Partners plannen. Wat een fijne en flexibele samenwerking! Alles was perfect tot in de puntjes geregeld, de communicatie verliep erg soepel en Jinke en Marjolein hebben de trip fantastisch begeleid. Wat een fijne meiden om mee te hebben op de trip! Alles ging erg prettig, ze waren erg flexibel en de communicatie was perfect. Top geregeld! Tot een volgende keer en nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking."

Personeelsreis Lapland

"We willen Jinke bedanken voor het samenstellen van onze fantastische personeelsreis. In het begin was het even puzzelen, zowel met de invulling van het zakelijke programma als het budget, maar iedereen heeft met volle teugen genoten en kijkt er met een heel positief gevoel op terug. Tot volgend jaar!"

Beursbezoek BAU München

"Het contact met Rientjes verliep zowel voor-, tijdens als na de reis erg prettig. Zij hebben een prachtig programma voor ons samengesteld. Aan ieder detail werd gedacht, van kofferlabel tot menukaartje. Kortom: een geslaagde bedrijfsreis, waarvoor ik jullie nogmaals wil bedanken!"

Incentive Dubai

"Wij hebben met een grote groep jonge mensen een prachtige reis naar Dubai mogen maken met Rientjes & Partners. Ons doel: een reis met een goede balans tussen spectaculaire activiteiten, voldoende vrije tijd en een goed feest! Naast de uitstekende verzorging hebben de dames ons regelmatig verrast met hun oog voor detail; alles was tot in de puntjes verzorgd. Zowel voorafgaand, als tijdens de reis hebben Jinke en Lotte zich altijd flexibel opgesteld en hebben constant met ons meegedacht. Tot op de dag van vandaag is de reis nog regelmatig het onderwerp van gesprek."

Wintersport Incentive

"In januari zijn we met ons bedrijf op incentive reis gegaan naar Kirchberg. Een reis die volledig verzorgd is door Rientjes en Partners. Voorheen organiseerden we zelf onze uitjes en incentive reizen, maar door de enorme groei van ons bedrijf hebben we er dit keer voor gekozen om de organisatie uit te besteden. Met succes... De Wintersport Incentive was tot in de puntjes verzorgd en vanuit Rientjes & Partners ging Marjolein mee om de reis te begeleiden. Overal was aan gedacht zodat iedereen tijdens de reis echt lekker kon ontspannen en genieten. De directie is meer dan tevreden en zeker voornemens om ook toekomstige incentive reizen en evenementen door Rientjes & Partners te laten organiseren. Onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Bedankt namens het hele team van Adwise!"

Jubileumreis Hamburg

“Rientjes & Partners heeft voor ons het jubileumweekend naar Hamburg verzorgd in het kader van ons 50-jarig bestaan. Zowel de voorbereiding, waar allerlei verrassende suggesties werden aangedragen, als de begeleiding tijdens het weekend waren tot in de puntjes verzorgd. Vooral de persoonlijke aandacht die tot uitdrukking kwam in kleine details, zoals bijvoorbeeld een programmaboekje op ieders naam, werd door onze medewerkers bijzonder op prijs gesteld.”

Bedrijfsreis Bremen

“Damsté werkt al jaren samen met Rientjes & Partners. Daarbij heeft Rientjes & Partners verschillende bedrijfsreizen georganiseerd. Dat die samenwerking nog altijd plaatsvindt komt omdat Rientjes & Partners alles tot in de finesses regelt en onder controle heeft. De service is daarbij ook altijd van hoge kwaliteit”.

Jubileumreis Friesland

“Rientjes en Partners heeft verschillende events voor ons georganiseerd. Telkens was de samenwerking uitstekend. Belangrijke punten voor ons zijn creativiteit, een goed organisatorisch vermogen en prettige medewerkers.”

Incentive Valencia

“Tijdens de incentive reis naar Valencia heeft ons vernieuwde team op ontspannen en informele wijze beter kennis met elkaar kunnen maken. De Spaanse zon, het leuke programma en heerlijke eten maakten dat de reis van A tot Z klopte. Rientjes & Partners, bedankt en zeker tot een volgende keer!”

Business Festival Event

“Het was fantastisch om alle ideeën die wij samen hebben uitgewerkt tot leven te zien komen. Het festival overtrof onze verwachtingen en niet alleen die van ons maar ook van alle collega’s, de wow-factor was enorm! Het was een company event om nooit te vergeten.”

Incentivereis Split & Hvar

“Rientjes & Partners heeft wederom onze incentive georganiseerd. Deze keer ging onze vierdaagse reis naar Kroatië, Split & Hvar waar wij hebben genoten van het verblijf op de prachtige locaties en alle activiteiten. Dankzij de perfecte voorbereiding, organisatie en fantastische samenwerking is onze reis ook deze keer een zeer groot succes geworden en onvergetelijk! Bedankt voor alles!”

Architectuurreis China

“We hebben in samenwerking met Rientjes & Partners de afgelopen jaren diverse architectuurreizen mogen organiseren welke steeds van een zeer hoog niveau waren. De contacten die we tijdens deze super geweldige reis naar China hebben opgedaan zijn ons veel waard! Deze reis was werkelijk fenomenaal en we kunnen terugkijken op een zeer prettige, motiverende en inspirerende China reis.”

Medisch Congres

“Wat zijn het toch allemaal ontzettend lieve, aardige, attente en klantgerichte medewerkers bij Rientjes en Partners!”

Personeelsreis Jordanië

“Onze personeelsreis naar Jordanië werd georganiseerd door Rientjes & Partners en was in één woord geweldig. Het heeft onze verwachtingen overtroffen! Het was een goed en gevarieerd programma en ondanks dat wij nog de nodige wijzigingen hadden kort voor de reis, pakten zij dit zonder problemen op en werd dit allemaal geregeld. Bedankt hiervoor en tot over 5 jaar!”

Ondernemersreis India

“Begin november 2015 heeft een groep leden van VNO-NCW Midden een bezoek gebracht aan India. De indrukken die tijdens de culturele en zakelijke afspraken zijn opgedaan, zijn enorm. Het programma was zeer afwisselend en bood voor alle deelnemers hoogtepunten! De organisatie van de reis (zowel in voorbereiding als ter plekke) was geweldig geregeld door Rientjes & Partners: de klasse zit in kleine zaken, zoals vermelding van ons logo op de menukaarten in India. Een warm welkom in verre oorden, geregeld door Rientjes & Partners. Onze leden kijken nu reeds uit naar een volgende bestemming!

Franchisereis Zuid- Frankrijk

“Tot grote tevredenheid organiseert Rientjes & Partners al jaren onze meerdaagse ledenreis. De organisatie is altijd top en tot in de puntjes verzorgd. Hierdoor kunnen we ontspannen en onbekommerd van ons evenement genieten!”

Ondernemersreis Bilbao

"Prachtige bestemming, heerlijke groep mensen en wederom een top organisatie! Rientjes & Partners heeft ook dit jaar weer gezorgd voor de perfecte ondernemersreis voor ons. Tot volgend jaar!"

Jubileumreis Berlijn

“Over de vraag: wie gaat onze tweede jubileumreis organiseren, hoefden we niet lang na te denken. Sterker nog, het enthousiasme in de groep groeide op voorhand toen ze vernamen dat Rientjes & Partners ook deze reis ging organiseren. Onze reis naar Berlijn was een aaneenschakeling van activiteiten die varieerde van sportief, cultureel, culinair tot feestelijk. De perfecte en spontane organisatie door Rientjes & Partners maakte dat deze reis niets te wensen over liet. Vol herinneringen en anekdotes, zullen wij nog lang nagenieten van deze reis. Rientjes & Partners, Marjolein, bedankt!”

Internationaal Texel Event

“Rientjes & Partners heeft ons Texel Event 2015 verzorgd; alles was tot in de puntjes verzorgd en wij konden 2 dagen lang alleen maar genieten van alle leuke activiteiten en perfecte organisatie. Van begin tot einde was het evenement een groot succes, zelfs de korte regenbui leek precies op het juiste moment gepland, dat doet niemand ze na! Dank voor alles!”

Expo Milano

“Samen met Rientjes & Partners organiseerden we een ééndaagse reis voor onze leden naar de Expo Milano. De reis was tot in de puntjes geregeld, zowel in voorbereiding als uitvoering staat de reisgenoot centraal. Dat maakt dat wij tot volle tevredenheid van onze leden hebben kunnen genieten van een heerlijk, inspirerend bezoek aan de Expo Milano 2015.”