Dé specialist in bijzondere incentive reizen

Al meer dan 20 jaar is Rientjes & Partners dé specialist in het organiseren van bijzondere incentive reizen wereldwijd. Een incentive reis georganiseerd door Rientjes & Partners betekent een absolute 'lifetime experience', een ervaring om nooit meer te vergeten en waar nog lang over wordt gesproken...

Wat is een incentive reis?

Een incentive betekent ‘iets dat inspireert, prikkelt of motiveert’ en een incentive reis is daarvoor één van de meest gewaardeerde en effectieve vormen. Een incentive reis biedt u de mogelijkheid op een unieke wijze en op een bijzondere plek de relatie met uw doelgroep te versterken. Intensief samen ‘on top of each other’s mind’ te zijn, dat is het doel van een incentive reis! Daarnaast heeft een incentive reis een zeer positief effect op uw team en de onderlinge saamhorigheid.

Uniek maatwerk op basis van uw wensen

Wij bezorgen u en uw collega's graag een onvergetelijke ervaring! Op basis van uw persoonlijke briefing ontwikkelen wij voor u een uniek maatwerk product dat optimaal aansluit bij uw wensen en doelstellingen. Wij hanteren een efficiënte werkwijze en dankzij onze ruime ervaring beschikken wij over talloze ludieke ideeën om de incentive reis nog spectaculairder te maken. Verrassende aandacht is hier het sleutelwoord, al voordat de incentive reis van start gaat. Een spannende uitnodiging die thuis op de deurmat valt, een warm welkomstcadeau op de hotelkamer maar ook aandacht voor de ‘thuisblijvers’. Aan alles wordt gedacht! Wij zijn graag uw partner in project en ontzorgen u volledig in de organisatie, voorbereiding en uitvoering van uw incentive reis. Lees meer over ons!

Incentive reizen; langdurig rendement

Een incentive is een doeltreffend marketing instrument. Wij weten uit ervaring dat een incentive reis, mits goed georganiseerd, zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Wij houden de kosten voor u inzichtelijk zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Het rendement van incentive reizen is langdurig en meer meetbaar dan u waarschijnlijk verwacht.

Direct meetbare targets

  • Extra omzet en marge
  • Lager ziekteverzuim
  • Betere arbeidsprestaties
  • Meer sales leads

Afgeleide effecten

  • Onderlinge saamhorigheid, al dan niet met partners, wordt flink versterkt
  • Lang na de reis wordt er nog steeds over gesproken
  • Unieke ervaringen en emoties die gedeeld worden zijn onvergetelijk

Wij komen graag bij u langs!

Bent u benieuwd wat wij doen en wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Wilt u eens geheel vrijblijvend sparren over de talloze mogelijkheden? Wij komen met veel plezier naar u toe! Vul onderstaand contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 0570-691357 of stuur een e-mail naar info@rientjes.nl.

Bedrijfsnaam

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer*

Uitgevoerde incentive reizen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Evelien
"In januari zijn we met ons bedrijf op incentive reis gegaan naar Kirchberg. Een reis die volledig verzorgd is door Rientjes en Partners. Voorheen organiseerden we zelf onze uitjes en incentive reizen, maar door de enorme groei van ons bedrijf hebben we er dit keer voor gekozen om de organisatie uit te besteden. Met succes… De Wintersport Incentive was tot in de puntjes verzorgd en vanuit Rientjes & Partners ging Marjolein mee om de reis te begeleiden. Overal was aan gedacht zodat iedereen tijdens de reis echt lekker kon ontspannen en genieten. De directie is meer dan tevreden en zeker voornemens om ook toekomstige incentive reizen en evenementen door Rientjes & Partners te laten organiseren. Onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Bedankt namens het hele team van Adwise!"

Jolanda
“Rientjes & Partners heeft wederom onze incentive georganiseerd. Deze keer ging onze vierdaagse reis naar Kroatië, Split & Hvar waar wij hebben genoten van het verblijf op de prachtige locaties en alle activiteiten. Dankzij de perfecte voorbereiding, organisatie en fantastische samenwerking is onze reis ook deze keer een zeer groot succes geworden en onvergetelijk! Bedankt voor alles!”

Martijn
“Wij hebben met een grote groep jonge mensen een prachtige incentive reis naar Dubai mogen maken met Rientjes & Partners. Ons doel: een reis met een goede balans tussen spectaculaire activiteiten, voldoende vrije tijd en een goed feest! Naast de uitstekende verzorging hebben de dames ons regelmatig verrast met hun oog voor detail; alles was tot in de puntjes verzorgd. Zowel voorafgaand, als tijdens de reis hebben Jinke en Lotte zich altijd flexibel opgesteld en hebben constant met ons meegedacht. Tot op de dag van vandaag is de reis nog regelmatig het onderwerp van gesprek.” Lees meer ervaringen van onze opdrachtgevers.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast Incentives, bent u ook voor Meetings, Conferences en Events bij ons aan het juiste adres! Jaarlijks organiseren wij een groot aantal ludieke maatwerk projecten zoals bedrijfsuitjes, jubileumreizen, franchisereizen, teambuilding activiteiten, bedrijfsevenementen, (sales)meetings, personeelsbijeenkomsten, productpresentaties en (inter)nationale conferenties.