Incentives

Hoe kunt u als werkgever zorgen voor betrokken medewerkers die met veel plezier naar het werk gaan? Het antwoord is kort en krachtig: investeer in uw werknemers en beloon hen! Organiseer een incentive en laat uw medewerkers niet alleen uw waardering zien, maar ook voelen.

Wat is een incentive?

Incentive betekent ‘iets dat inspireert, prikkelt of motiveert’ en een incentive reis is daarvoor één van de meest gewaardeerde en effectieve vormen. Een incentive biedt de opdrachtgever de mogelijkheid op een unieke wijze en op een bijzondere plek de relatie met de doelgroep te versterken. Intensief samen ‘on top of each other’s mind’ te zijn, dat is het doel van een incentive! Daarnaast heeft een incentive een zeer positief effect op de onderlinge saamhorigheid.

Beloning

Een incentive reis is een geweldig instrument om uw personeel te belonen bij het bereiken van uitstekende bedrijfsresultaten. Voor iedere doelgroep kan Rientjes & Partners een exclusief programma samenstellen. Uitwaaien op een waddeneiland, overnachten in een paleis in India, ontwaken in een exclusieve tent midden in de woestijn? Waar ook ter wereld, u en uw gasten ervaren een 'lifetime experience' om nooit meer te vergeten.

Verrassende aandacht is hier het sleutelwoord, al voordat de reis van start gaat. Een spannende uitnodiging die thuis op de deurmat valt, een trigger om nieuwsgierigheid op te wekken, een warm welkomstcadeau op de hotelkamer maar ook aandacht voor de ‘thuisblijvers’.

Kosten en opbrengsten

Een incentive is een doeltreffend marketing instrument. Wij weten uit ervaring dat een incentive reis, mits goed georganiseerd, zichzelf dubbel en dwars terugverdient. Wij houden de kosten voor u inzichtelijk zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Het rendement van een incentive is langdurig en meer meetbaar dan u verwacht.

Direct meetbare targets

  • Extra omzet en marge
  • Lager ziekteverzuim
  • Betere arbeidsprestaties
  • Meer sales leads

Afgeleide effecten

  • Onderlinge saamhorigheid, al dan niet met partners, wordt flink versterkt
  • Lang na de reis wordt er nog steeds over gesproken
  • Unieke ervaringen en emoties die gedeeld worden zijn onvergetelijk