Dé specialist in unieke jubileumreizen

Het vieren van een jubileum is een veel gebruikte reden voor bedrijven om het personeel te belonen en op jubileumreis te gaan. Of het nou gaat om een bedrijfsjubileum of een arbeidsjubileum, tijdens een jubileumreis is het belangrijk dat iedereen kan ontspannen en samen feest kan vieren! Er wordt stil gestaan bij de successen uit het verleden en samen vooruitgekeken naar een mooie toekomst. Rientjes & Partners ontzorgt u graag aangaande de organisatie zodat u samen met uw personeel kunt genieten van een 'lifetime experience', een ervaring die niemand meer snel zal vergeten!

Een onvergetelijke jubileumreis op maat

Een goed georganiseerde jubileumreis vergt een grondige voorbereiding. Rientjes & Partners is hierbij graag uw partner in project! Er wordt gestart met een grondige inventarisatie van uw wensen. Dit is heel belangrijk, want zo’n groots moment kan maar één keer samen gevierd worden. Voor ons is er niets leuker dan een reis samen te stellen en te organiseren voor mensen die in het zonnetje gezet mogen worden. We gaan dan ook graag voor u aan de slag! Dankzij onze creatieve geest, vertalen wij uw wensen naar een unieke reis in binnen- of buitenland, vol verrassende elementen waar u zelf waarschijnlijk nog niet eerder aan heeft gedacht.

Uw jubileumreis laten organiseren?

Bent u benieuwd wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Wilt u vrijblijvend sparren over de talloze mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 0570-691357 of stuur een e-mail naar info@rientjes.nl.

Bedrijfsnaam

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer*

Uitgevoerde jubileumreizen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

René
“Rientjes en Partners heeft verschillende events voor ons georganiseerd. Telkens was de samenwerking uitstekend. Belangrijke punten voor ons zijn creativiteit, een goed organisatorisch vermogen en prettige medewerkers.”

Alex
“Voor de tweede keer hebben ze het voor elkaar gekregen om een super gezellige jubileumreis te organiseren. Top!”

Gerard
“Over de vraag: wie gaat onze tweede jubileumreis organiseren, hoefden we niet lang na te denken. Sterker nog, het enthousiasme in de groep groeide op voorhand toen ze vernamen dat Rientjes & Partners ook deze reis ging organiseren. Onze reis naar Berlijn was een aaneenschakeling van activiteiten die varieerde van sportief, cultureel, culinair tot feestelijk. De perfecte en spontane organisatie door Rientjes & Partners maakte dat deze reis niets te wensen over liet. Vol herinneringen en anekdotes, zullen wij nog lang nagenieten van deze reis. Rientjes & Partners, Marjolein, bedankt!” Lees meer ervaringen van onze opdrachtgevers.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast jubileumreizen, bent u ook voor Meetings, Incentives, Conferences en Events bij ons aan het juiste adres! Jaarlijks organiseren wij een groot aantal ludieke maatwerk projecten zoals bedrijfsuitjes, franchisereizen, teambuilding activiteiten, bedrijfsevenementen, (sales)meetings, personeelsbijeenkomsten, productpresentaties en (inter)nationale conferenties.