Dé specialist in ludieke personeelsreizen

Een personeelsreis is perfect om het teamgevoel te versterken, maar ook om uw medewerkers te motiveren en te belonen! Samen met verschillende culturen te ontdekken, arbeidsprestaties te verbeteren en natuurlijk te genieten van prachtige bestemmingen. Uit ervaring weten wij dat teambuilding voor iedere organisatie de sleutel tot succes is en dat een personeelsreis zichzelf dubbel en dwars terugverdient! Waar ook ter wereld, u en uw team ervaren een unieke belevenis om nooit meer te vergeten en waar nog dikwijls met een brede glimlach aan terug gedacht wordt.

Een exclusieve personeelsreis op maat

Door middel van het organiseren van een personeelsreis laat u uw waardering niet alleen zien, maar ook voelen. U creëert niet alleen loyaliteit, maar geeft uw team ook een flinke energy boost. Welk doel u ook wilt bereiken met uw personeelsreis, op basis van uw wensen stellen wij een exclusief concept samen en ontzorgen wij u volledig in de organisatie en voorbereiding van uw personeelsreis. Wij zijn graag uw partner in project!

Uw personeelsreis laten organiseren?

Bent u benieuwd wat wij concreet voor u kunnen betekenen? Wilt u vrijblijvend sparren over de talloze mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons direct op telefoonnummer 0570-691357 of stuur een e-mail naar info@rientjes.nl.

Bedrijfsnaam

Uw naam*

Uw email*

Telefoonnummer*

Uitgevoerde personeelsreizen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Wim
“Onze reis naar Londen is mede dankzij de uitstekende voorbereiding door Rientjes & Partners een groot succes geworden. Wij hebben in vogelvlucht dankzij een strakke planning op een ontspannen manier ons complete programma kunnen afwerken. Wij kijken terug op een goed verzorgd en leuk werkbezoek aan Londen!”

Mark
“Onze personeelsreis naar Jordanië werd georganiseerd door Rientjes & Partners en was in één woord geweldig. Het heeft onze verwachtingen overtroffen! Het was een goed en gevarieerd programma en ondanks dat wij nog de nodige wijzigingen hadden kort voor de reis, pakten zij dit zonder problemen op en werd dit allemaal geregeld. Bedankt hiervoor en tot over 5 jaar!”

Martine
“Samen met Rientjes & Partners organiseerden we een ééndaagse reis voor onze leden naar de Expo Milano. De reis was tot in de puntjes geregeld, zowel in voorbereiding als uitvoering staat de reisgenoot centraal. Dat maakt dat wij tot volle tevredenheid van onze leden hebben kunnen genieten van een heerlijke, inspirerend bezoek aan de Expo Milano 2015.” Lees meer ervaringen van onze opdrachtgevers.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Naast personeelsreizen, bent u ook voor Meetings, Incentives, Conferences en Events bij ons aan het juiste adres! Jaarlijks organiseren wij een groot aantal ludieke maatwerk projecten zoals bedrijfsuitjes, jubileumreizen, franchisereizen, teambuilding activiteiten, bedrijfsevenementen, (sales)meetings, personeelsbijeenkomsten, productpresentaties en (inter)nationale conferenties.