Meetings - Architectuurreis Milaan

Het komt vaker voor dat opdrachtgevers diverse soorten reizen en events bij ons neerleggen. Zo ook bij deze relatie. Dit jaar mochten wij voor hen een fantastische architectuurreis organiseren. Waar voorgaande jaren werd gekozen voor onder andere Boedapest, Barcelona en het Rurhgebied, vertrokken Peter en Emma dit jaar naar het prachtige Milaan.

Deelnemers & sponsoren

Na een gezellig ontvangst in het Color Café op Schiphol, waar de circa 70 sponsoren en deelnemers samenkwamen, werd er vervolgens gezamenlijk koers gezet naar de Italiaanse hoofdstad. Eenmaal aangekomen in hartje centrum werd na een meet & greet met de architectuur gidsen gestart met een bezoek aan het indrukwekkende Prada Foundation. Na een interessante rondleiding ging het gezelschap verder naar het Porta Nuova District, één van de grootste zakendistricten in Milaan met onder andere het indrukwekkende ‘’Verticale bos’’. Na prachtige architectonische hoogtepunten gezien te hebben en een kort moment vrije tijd rondom de Eataly markt, was het tijd voor het diner. Het gezelschap genoot van een heerlijk Italiaans diner in een bekend sterrenrestaurant. Als afsluiter van deze inspirerende dag kon er nog een heerlijk drankje genuttigd worden en was er gelegenheid tot netwerken in de Sky bar van het centraal gelegen viersterrenhotel, met een mooi uitzicht over de stad.

Portello District

De volgende ochtend begon het programma al vroeg. Na een heerlijk ontbijt werd gestart met een wandeling in het Italiaanse zonnetje door het Portello District, een geheel nieuw en modern bedrijvenpark. Na een korte koffiepauze bij Casa Milan was het tijd voor het volgende onderdeel, een rondleiding in het geheel nieuw ontworpen deel van Milaan, City Life, met aansluitend een heerlijke lunch in restaurant Drogeria Milanese. Tot slot stond een bezoek aan de Armani Silos in het Tortona district op de planning waar de indrukwekkende verzameling van Armani bezichtigd kon worden. Na de vele indrukken zette het gezelschap koers naar de luchthaven om huiswaarts te keren. Wij kijken terug op een zeer geslaagde 2-daagse architectuurreis naar Milaan!

Meer over Meetings Interesse of sparren?