Events - Bedrijfsreis Ibiza

'Everyone needs a little Ibiza in their life!'

Deze titel is zéér toepasselijk voor de bedrijfsreis naar Ibiza die we hebben georganiseerd voor een grote groep ondernemers uit heel Nederland en hun partners. Tijdens de voorbereidende inspectiereis hebben wij samen met de interne reiscommissie van het bedrijf een programma samengesteld waarbij het verrassende eiland goed tot zijn recht komt. Ibiza inspireert, geeft energie, heeft een prachtige natuur, men kan feesten tot diep in de nacht maar ook compleet tot rust komen. Een prachtige mix van belevingen die allemaal ondergaan moeten worden, anders doe je het eiland echt tekort!

Ibiza ontdekken

Om alles uit de drie dagen te halen, besloten we voor deze bedrijfsreis om een vroege vlucht te boeken vanaf Eindhoven. We boden alle deelnemers aan een hotelkamer te boeken op de luchthaven zodat ze ’s ochtends vanuit hun kamer binnen een minuut in de vertrekhal konden staan en daar werd volop gebruik van gemaakt. Na een heerlijk gezamenlijk ontbijt op de luchthaven, ontving iedereen zijn/haar strandhoedje met bedrijfslogo en vertrokken we op tijd naar Ibiza.

Daar aangekomen genoten we allereerst van heerlijke sappen en koffie bij het luxe 5-sterren hotel alvorens we in allerlei verschillende kleurrijke 2CV’s en Mehari’s stapten om het eiland te ontdekken. Na een ontspannen tocht stopten we bij een afgelegen authentiek wit restaurantje, waar een binnenplaats met prachtige planten en bloemen exclusief voor deze bedrijfsreis was gereserveerd. We genoten van een verse lunch en gingen daarna verder op pad. Gedurende de tocht door het veelzijdige landschap, maakten we ook nog kennis met de traditionele hippie-cultuur op het eiland. Bij terugkomst in het hotel was er voldoende tijd om op te frissen en indien gewenst alvast naar Ibiza stad te lopen. Het volledige gezelschap werd in de oude stad ontvangen in één van de beste tapasbars van het eiland, waar we genoten van een gezellige Spaanse avond onder het genot van verschillende kleine gerechtjes en heerlijke wijnen!

Quote opdrachtgever:

"We hebben genoten van een geweldig weekend op Ibiza. We waren met een groep van ruim 70 personen die verschillende bedrijven vertegenwoordigen maar ook al regelmatig met elkaar op reis zijn geweest. Onze bedrijfsreis naar Ibiza had daarnaast een speciaal karakter vanwege het afscheid van onze gezamenlijke directeur. Onze bedrijfsreizen hebben een luxe en exclusief karakter, je zou ons verwende stronten kunnen noemen… Van de leden hebben we alleen maar complimenten ontvangen, iedereen was enthousiast. Enthousiast over het luxe 5- sterren hotel; enthousiast over de restaurants; enthousiast over de keuze in activiteiten en de balans in het programma… Perfect gewoon!

Rientjes & Partners was voor het eerst bij de organisatie betrokken. Marjolein en Jinke hebben zich voortreffelijk van hun taak gekweten. In de keuzes vooraf, tijdens de korte inspectiereis ter plaatse, maar ook tijdens het weekend zelf hadden ze alles onder controle. Frappant om te merken dat ze zich steeds onzichtbaar opstelden maar er altijd op het juiste moment waren. Grote klasse! De afronding en evaluatie liggen ondertussen achter ons. Ook daarin is de club van Rientjes & Partners professioneel, kritisch naar eigen handelen én verbeteringsgericht. Met de organisatie van deze speciale bedrijfsreis is een erg fijne samenwerking ontstaan. We gaan de komende jaren nog meer mooie reizen organiseren!"

Catamaran, hiken, mountainbiken en kajakken

De volgende dag kregen alle deelnemers allereerst de tip mee om te genieten van het ontbijtbuffet in het hotel. Een ontbijt zo uitgebreid, luxe en vers komt niet vaak voor: puur genieten dus. Aansluitend startte het keuzeprogramma, waarin de deelnemers konden kiezen voor een catamarantocht over de prachtige blauwe wateren naar Formentera inclusief een heerlijke barbecuelunch óf voor een actief programma, waarbij een combinatie werd gemaakt van een hike, een avontuurlijke mountainbiketocht en een mooie kajakervaring in de baai inclusief een fantastische picknicklunch op het strand. In de middag hadden alle deelnemers enkele uren vrije tijd om te genieten van de zon en de vele hotelfaciliteiten!

's Avonds stond het afscheidsdiner op het programma in een top restaurant midden op het eiland die we exclusief hadden afgehuurd. Na het ontvangst met een glaasje bubbels werden alle gasten naar hun tafels begeleid voor een 4-gangen fusion diner met een Indiaas tintje. Tijdens het diner werd er uitgebreid de tijd genomen om mensen te bedanken en afscheid te nemen van de oud-directeur, wat ook de oorspronkelijke reden was van deze bedrijfsreis naar Ibiza. Na deze smaaksensatie vertrokken we per bus naar het hotel waar iedereen de toegangskaarten voor de bekende club ‘Pacha’ kreeg uitgereikt, om tot in de late uurtjes met de voetjes van de vloer te gaan!

Bedrijfsreis Ibiza: een fantastische ervaring!

De volgende ochtend konden alle deelnemers, na wederom een geweldig ontbijt, kiezen voor een vrije ochtend, een stadswandeling door de culturele stad of voor een ontspannen / actieve ochtend op het strand. De actievelingen konden gaan snorkelen, Stand Up Paddling en zeekajakken, terwijl de andere deelnemers genoten van zon, zee en strand bij een hippe beachclub. De rest van het gezelschap sloot zich hier aan het einde van de ochtend aan, zodat we konden genieten van een laatste Spaanse lunch waarbij de verse vis aan tafel werd gefileerd. Ruim op tijd zaten we allemaal weer in het vliegtuig en voordat we het wisten stonden we alweer in Eindhoven. We kijken terug op een geslaagde driedaagse bedrijfsreis en namen de opgedane milde, harmonieuze en ontspannen 'Ibiza Vibe' met liefde mee naar huis!

Meer over Events Interesse of sparren?