Events - Bedrijfsreis Maastricht

Na mooie bedrijfsreizen te hebben georganiseerd naar onder andere het zonnige Ibiza, mochten we ook dit jaar weer een tweedaagse bedrijfsreis organiseren voor één van onze vaste opdrachtgevers. Dit keer in Nederland. Het doel van de trip was om elkaar nog beter te leren kennen en bij te praten over de branche. We hadden niet veel tijd nodig om na te denken over een geschikte bestemming, want Maastricht is een geweldige stad in Nederland, maar wel met een buitenlands karakter!

Maastricht ontdekken

Vroeg in de ochtend kwamen de deelnemers aan bij het 5* Kruisherenhotel voor een echt Maastrichts ontvangst met koffie, thee en verse vlaai. Na de eerste ontmoetingen en gezellige gesprekken werd het gezelschap verdeeld in kleine groepen en werden ze meegenomen door enthousiaste lokale gidsen die alles vertelden over de vele bezienswaardigheden en cultuur van Maastricht. Na de culturele wandeling in de zon kwamen de groepen allemaal weer samen bij de haven van Maastricht. Hier ging het gezelschap aan boord van de Maastrichtse 'Jekervallei'. Op de boot werd een heerlijke lunch geserveerd, bereid met de beste lokale producten. Ondertussen voer de Jekervallei het gezelschap door het prachtige zonnige Maastricht en omstreken en passeerde meerdere authentieke sluizen. Onder het genot van een hapje en een drankje kon er genoten worden van het uitzicht! Na de boottocht werd het gezelschap opgewacht door twee authentieke Amerikaanse schoolbussen die hen naar de Noordelijke grotten van Maastricht bracht. Hier werd de indrukwekkende geschiedenis toegelicht van de grotten, de kluis bezocht waar de Nachtwacht lag opgeborgen tijdens WOII en tevens werd totale duisternis ervaren! Na de vele indrukken werden de deelnemers weer terug gebracht naar het hotel voor nog wat ontspanning voorafgaand het diner.

We love Beluga

Na wat opfristijd kwam het gezelschap in hun mooiste kledij samen in de lobby van het hotel om gezamenlijk naar het diner restaurant te lopen. Een mooie wandeling in de avondzon bracht men naar 2-Michelin sterren restaurant Beluga, we hadden dit restaurant exclusief voor het gezelschap afgehuurd! Onder leiding van chef-kok Hans van Wolde en zijn fantastische team konden de deelnemers de meeste bijzondere, lekkere en unieke gerechten proeven. Na het nuttigen van diverse bijzonderheden en wijnen werd de check-kok een heuse DJ en draaide hij tot laat in de avond lekkere deuntjes. Met fijn gezelschap, goede muziek en afsluitende cocktails was dit een avond om nooit te vergeten!

Keuzes, keuzes, keuzes!

Na goed uitgerust wakker te worden en nog even na te genieten van het lekkere diner van de avond ervoor, stond het uitgebreide ontbijtbuffet al klaar! Na het ontbijt was het tijd voor de keuzeactiviteiten. Er ging een groep langs lokale boetiekjes om nog wat te shoppen, een aantal sportievelingen genoten van een mountainbike tocht, de natuur werd ontdekt tijdens een boswandeling rondom Canne en een andere groep koos voor vrije tijd en mocht even heerlijk uitslapen en genieten van het hotel en van Maastricht. Aan het eind van de ochtend kwamen de verschillende groepen weer samen. Dit gebeurde bij Château Neercanne, een prachtig kasteel net buiten Maastricht. Hier kon het gezelschap genieten van lekkere amuses buiten op het terras met een spectaculair uitzicht, waarnaar men binnen twee heerlijke gangen voorgeschoteld kreeg. Met een fijn zonnetje en een goede kop koffie werd het afgelopen weekend nog even nagelopen en afgesloten, waarnaar men huiswaarts keerde. Wij kijken terug op een wederom fantastische bedrijfsreis en hebben genoten van het inspirerende gezelschap!

Meer over Events Interesse of sparren?