Events - Bedrijfsuitje Zuid-Limburg

Door een internationaal bedrijf met hun hoofdkantoor in het westen van het land, werden we gevraagd om hun bedrijfsuitje te organiseren. Het was een combinatie van het jaarlijkse personeelsfeest en het jubileum van enkele vestigingen. Na het presenteren van meerdere bestemmingen werd uiteindelijk samen met de klant gekozen voor een programma in Zuid-Limburg.

Keileuke keuze-activiteiten

Het hele gezelschap verbleef in een prachtige buitenplaats in de heuvels van Zuid-Limburg waar ze werden ontvangen met een heerlijk lunchbuffet. Vervolgens stonden er verschillende keuze activiteiten op het programma, waarbij de omgeving ontdekt kon worden met stoere jeeps of authentieke 2CV’s. In de loop van de dag kwam iedereen weer bijeen voor een exclusieve barbecue en gezellige feestavond met live muziek. De volgende ochtend stond er, na een heerlijk ontbijt, een actief programma op de planning, namelijk grotbiken. Na dit avontuur stond er nog een heerlijke sandwich lunch voor de deelnemers klaar, waarna iedereen op eigen gelegenheid weer huiswaarts keerde.

Quote opdrachtgever:

“Rientjes & Partners heeft onze wensen vertaald in een Afwisselend, Apart en Actief weekend waarbij ook onze internationale gasten het perfect naar hun zin hebben gehad. Locatie en activiteiten spraken bij iedereen tot de verbeelding en werden goed ontvangen. Het was een 'Triple A' weekend!”

Meer over Events Interesse of sparren?