Events - Bestuursreis Londen

Voor één van onze vaste klanten hebben we een tweedaagse bestuursreis naar Londen georganiseerd. De bestuursreis stond dit keer niet in het teken van de toeristische hoogtepunten van de stad maar een tweedaagse tour langs winkelketens, vestigingen en bedrijven uit hun branche.

Privé chauffeur

Bij aankomst in Londen werden de deelnemers van de bestuursreis al opgewacht door hun privé chauffeur, die hen twee dagen lang heeft vervoerd naar alle gewenste locaties. Van tevoren hadden wij samen met onze partner in Londen al een efficiënte route samengesteld.

’s Avonds werden de deelnemers ontvangen in een modern 4-sterren hotel in de levendige wijk Camden, waarna ze op eigen gelegenheid met het bestuur gingen dineren in het beroemde Gordon Ramsay Heddon Street Kitchen Restaurant. De volgende dag vervolgden ze hun tour door Londen, waarna hun eigen chauffeur ze keurig op het eind van de dag weer terugbracht naar Londen Stansted en de groep weer terug vloog naar Eindhoven.

Bij deze bestuursreis heeft de klant ervoor gekozen zelf aan te geven welk soort winkels en winkelketens ze wensten te bezoeken. Het team van Rientjes & Partners kan ook assisteren bij de zoektocht naar geschikte locaties en partners voor bijvoorbeeld fabrieks- en bedrijfsbezoeken in zowel Nederland als het buitenland.

Quote opdrachtgever:

Onze bestuursreis naar Londen is mede dankzij de uitstekende voorbereiding door Rientjes & Partners een groot succes geworden. Wij hebben in vogelvlucht dankzij een strakke planning op een ontspannen manier ons complete programma kunnen afwerken. Wij kijken terug op een goed verzorgd en leuk werkbezoek aan Londen!

Meer over Events Interesse of sparren?