Events - Beursbezoek BAU München

Hartje winter bezocht een groep van 30 gevelbouwers de BAU München 2017: ‘s werelds grootste vakbeurs voor architectuur, materialen en systemen. Na een korte vlucht met KLM arriveerde de groep ’s ochtends vroeg in het koude, maar prachtig besneeuwde München! Op de luchthaven stond een luxe touringcar klaar en werden de deelnemers naar één van de grootste jaarbeursbedrijven ter wereld, namelijk de Messe München, gebracht. Terwijl de deelnemers werden ontvangen met een warm drankje ging hun bagage rechtstreeks naar het hotel.

Bim Bam Beieren

Na een lange en interessante dag vol informatie en netwerkmomenten werden de deelnemers na afloop van het beursbezoek naar het hotel gereden waar zij zich voorafgaand aan het avondprogramma even op konden frissen. Na een uitgebreid diner bij restaurant Schreiberhof stond een bezoek aan de distilleerderij van Christian Böltl op het programma. Hier vond een uitgebreide gin- en likeurproeverij plaats terwijl een traditionele Beierse band de sterren van de hemel speelde. Een erg gezellige avond!

Quote opdrachtgever:

Het contact met Rientjes verliep zowel voor-, tijdens als na de reis erg prettig. Zij hebben een prachtig programma voor ons samengesteld. Aan ieder detail werd gedacht, van kofferlabel tot menukaartje. Kortom: een geslaagde reis, waarvoor ik jullie nogmaals wil bedanken!

Olympiapark

De volgende ochtend werd er een bezoek gebracht aan het indrukwekkende Olympiapark. Het park werd in 1972 aangelegd ter gelegenheid van de Olympische Spelen en het wordt in tegenstelling tot vele andere olympische locaties in de wereld nog steeds actief gebruikt als recreatiecentrum. Gedurende de ochtend genoot het gezelschap van een tour waarin de focus op de architectuur van het park lag.

Voordat de groep weer naar Amsterdam vloog stond ter afsluiting een gezamenlijke lunch boven in de Olympiaturm op het programma, namelijk in het met een Michelin ster bekroonde restaurant 181 dat ronddraait en elke 53 minuten een omwenteling maakt! Hier genoot het gezelschap van een prachtig uitzicht over deze grote stad. Een mooie afsluiting van het beursbezoek aan de BAU 2017!

Meer over Events Interesse of sparren?