Meetings - Bijscholing Madrid

In bepaalde branches is bijscholing noodzakelijk en soms zelfs verplicht, zo ook voor een groep bouwrecht advocaten uit Nederland. Om het nuttige met het aangename te combineren is er voor gekozen om dit op een Europese bestemming te organiseren.

Snel en makkelijk online inschrijven

Dit jaar werd er gekozen voor Madrid. Deelnemers van verschillende advocatenkantoren in Nederland konden zich vooraf inschrijven online inschrijven voor deze bijscholingscursus in Madrid. Deze website werd speciaal ontwikkeld voor deze reis en werd voorzien van informatie omtrent het zakelijke,- en ontspannings programma, de namen van mede reisgenoten, berekende cursusgeld en de hotel- en vervoersgegevens.

Lekker op de fiets!

Gedurende het verblijf in Madrid stond van maandag t/m vrijdag 's ochtends de bijscholing op het programma. Deze werd verzorgd door verschillende hoogleraren. Na de dagelijkse, gezamenlijke business lunch stonden de middagen in het teken van culturele activiteiten. Zo konden de deelnemers aan deze reis de stad goed leren kennen onder begeleiding van enthousiaste Nederlandse gidsen. Dit deden we onder meer per fiets, een ideaal vervoersmiddel in vele Spaanse steden. In de avond organiseerden we voor het hele gezelschap heerlijke diners op prachtige en unieke locaties. Na vijf interessante, nuttige en leervolle dagen was het op vrijdagmiddag weer tijd om het vliegtuig naar Nederland te pakken.

De reis vormde een perfecte combinatie van een zakelijk aspect (bijscholing en netwerken) en ontspanning (kennismaking met Madrid).

Meer over Meetings Interesse of sparren?