Events - Business Beach Event

Van een bekende retailketen kregen wij de opdracht om een exclusief business event te organiseren... Na enkele brainstormsessies met onze opdrachtgever waren we er uit; een zomerse Beach Party aan de Nederlandse kust. Het doel van dit business event was netwerken, de onderlinge band versterken en loyaliteit creëren. Wát een ontzettend leuke opdracht, waar we met heel veel plezier aan hebben gewerkt!

Breakers Beach House

De wens qua locatie ging uit naar een luxe strandtent waar service hoog in het vaandel staat en het eten en drinken van topkwaliteit is. De keuze voor Breakers Beach House was daarom snel gemaakt. Breakers Beach House is niet zo maar een strandtent, het is één van de beste strandlocaties van Noordwijk aan Zee en onderdeel van het gerenommeerde Grand Hotel Huis ter Duin!

Quote opdrachtgever:

"Wij kijken terug op een hele prettige samenwerking! Rientjes & Partners begrijpt het doel van de opdracht goed en komen met creatieve voorstellen!"

Een onvergetelijke Beach Party

Ondanks de slechte weersvoorspellingen, waren de weergoden ons goed gezind en werd het stralend mooi weer. Bij aankomst konden de gasten met hun team op de foto in een unieke Volkswagen Photobooth en werden zij ontvangen met heerlijke cocktails en smaakvolle amuses! Op het moment dat alle gasten aanwezig waren, bracht een Caribische brass band de zomerse sfeer er gelijk goed in en swingden de gasten er op los. Tevens waren er een goochelaar en handlezer aanwezig om de gasten gedurende de avond te entertainen. Na een uitgebreid barbecue diner gingen de voetjes van de vloer op de beats van de DJ en saxofonist. Later op de avond genoten de gasten van een spectaculaire vuurshow en werd de Beach Party afgesloten met een spetterend optreden van CPG!

Van A tot Z ontzorgen

Jinke en Marjolein waren bij het business event aanwezig om alles in goede banen te leiden en onze opdrachtgever van A tot Z te ontzorgen. Het uitzicht over de Noordzee, de prachtige zonsondergang en de luxe ambiance van Breakers Beach House waren alle ingrediënten voor een super geslaagde Beach Party. Natuurlijk het allerbelangrijkste: onze opdrachtgever heeft het doel meer dan behaald! Wilt u ook een business event laten organiseren? Neem contact met ons op!

Meer over Events Interesse of sparren?