Events - Business Festival Event

‘Het business event van vorig jaar overtreffen’, dat was de opdracht van onze klant. Een mooie maar pittige uitdaging nadat voor veel deelnemers het event van vorig jaar ‘absoluut onvergetelijk’ was en ‘niet te overtreffen’ viel. Maar… het is gelukt! Na bijna een jaar voorbereiding was het het eerste weekend van juni eindelijk zover: de uitvoer van dit grote, jaarlijkse bedrijfsevenement. Maar liefst 360 deelnemers 'from all over the world' hebben twee fantastische dagen gehad in het groene Limburg tijdens hun eigen Business Festival Event.

Een prachtig exclusief afgehuurd kasteel

Vanaf het hoofdkantoor in Amsterdam werden de deelnemers naar een mooie outdoor locatie in het zuiden van het land gebracht, waar zij werden ontvangen met een heerlijke lunch. Na een sportieve middag in de buitenlucht, eindigde de activiteit bij een exclusief afgehuurd kasteel. Dit kasteel was geheel gestyled in de huisstijl van de klant en in het thema: ‘Festival’. Nadat de gasten de gelegenheid hadden gehad zich op te frissen, gingen om stipt half 6 de kasteeldeuren open en keken de deelnemers vanaf het bordes uit op een prachtig festival terrein! De zon scheen, de muziek speelde en de gasten werden verwelkomd met een verkoelend drankje; het plaatje was perfect!

Quote opdrachtgever:

Het was fantastisch om alle ideeën die wij samen hebben uitgewerkt tot leven te zien komen. Het festival overtrof onze verwachtingen en niet alleen die van ons maar ook van alle collega’s, de wow-factor was enorm! Het was een business event om nooit te vergeten.

Foodtrucks, zon en entertainment

De hele avond genoten de deelnemers van de heerlijkste gerechten die live werden klaargemaakt bij de verschillende foodtrucks: pizza’s, curry’s, steaks, poffertjes, quesedillas het was er allemaal! Voor het dessert konden ze naar de ijskar en de Barista. Onder de immense Bedoeïentent konden de gasten op zitzakken relaxen onder het genot van de muziek van een live band, de populaire silent disco en later op de avond de DJ. Gedurende de gehele avond was er een breed en gevarieerd aanbod aan entertainment: een zweefmolen, sing-a-long karaoke bus, photo-booth, cabaret, rodeostier, boksbal, escape room etc. De stijlvolle aankleding, sfeervolle verlichting en een temperatuur die bij een heerlijke zomeravond hoort, droegen bij aan een fantastische avond. ’s Nachts werden de gasten getrakteerd op heerlijke avondsnacks en een groot kampvuur. Sommige deelnemers genoten zo, dat zij de hele nacht in de hoteltuinen bij het kampvuur hebben vertoefd, waarbij zij hun eigen entertainment verzorgden met gitaar en zang.

Een actieve afsluiting van een zeer geslaagd Business Festival Event

Na de overnachting in de kasteelkamers, een goed ontbijt en een ontspannen yoga sessie, kregen de deelnemers de kans zich nog even uit te leven tijdens diverse keuzeactiviteiten: paintball, graffiti workshop, golf clinic en een fun soccer circuit. Moe, voldaan en met de mededeling dat dit event écht niet te overtreffen valt, werden de deelnemers na de afsluitende lunch per bus weer teruggebracht naar het hoofdkantoor in Amsterdam.

Ondanks de extreme weersomstandigheden in de weken voorafgaand aan het event, hebben wij samen met onze partners en opdrachtgever een onvergetelijk Business Festival Event kunnen neerzetten! En stiekem zijn wij daar best wel trots op…

Meer over Events Interesse of sparren?