Events - Businessevent Limburg

Voor een nieuwe opdrachtgever mochten wij het jaarlijkse businessevent organiseren voor bijna 200 werknemers, wát een leuke uitdaging! Na verschillende bestemmingen, mogelijkheden en data te hebben besproken, viel de keus uiteindelijk op Limburg in het weekend na Halloween… Een perfecte kans om het businessevent in dit thema in te richten. Zo gezegd, zo gedaan. Er werd gekozen voor een 2-daags businessevent met als hoogtepunt een compleet Halloween Festival met foodtrucks en entertainment bij een exclusief afgehuurd kasteel in Limburg. Emma, Danique, Jinke en Leonie doken daarom in de verkleedkist en konden zich voorbereiden op een avontuurlijk weekend!

2CV tour door Limburg

De deelnemers ontmoetten elkaar in Midden-Nederland, waar het businessevent van start ging. Ze werden opgewacht door een heuse horrorclown! Daarnaast stonden 40 kleurrijke oldtimers klaar voor een uitdagende rit naar het zuiden van Nederland. Na een lekkere Hollandse brunch konden alle teams vertrekken; het zonnige winterse weer maakte het een perfecte dag voor de tocht! Onderweg werden er opdrachten uitgevoerd en vragen beantwoord om zo punten te verdienen. De route diende goed gevolgd te worden want anders zouden er opdrachten gemist worden. Aan het eind van de middag kwamen de auto’s aan bij de poort van het kasteel in Limburg, waarachter het Halloween Festival opdoemde… De binnenplaats en gemeenschappelijke ruimtes van het kasteel waren geheel omgebouwd in Halloween-sfeer.

Halloween feestavond

Naast de foodtrucks werd ook de karaoke bus goed bezocht, was er een spooktocht onder begeleiding van acteurs door de kasteeltuinen, sloop de horrorclown op het terrein rond, konden er retro games gespeeld worden in de Game Room en werden er horrorfilms afgespeeld in de Filmkamer. Natuurlijk mocht een feestavond met DJ en afterparty niet ontbreken tijdens dit businessevent! De hipste beats werden gedraaid en met een magische foto spiegel geheel in thema was het feest compleet.

Lezing over angst

De volgende ochtend na het ontbijt werden alle deelnemers door spreker Marc de Hond meegenomen in zijn verhaal over angst en hoe daar mee om te gaan. Verschillende aspecten van het thema werden belicht en op een leuke wijze toegepast. Het ideale begin van de vroege ochtend. Uiteraard werd de lezing afgesloten met heerlijke Limburgse vlaai!

Halloween Escape Game

In de middag was het, na een uitgebreide lunch, tijd voor actie door middel van een Halloween Escape Game op locatie! In kleine groepjes voltooiden de deelnemers verschillende opdrachten en losten zij hersenkrakers op om punten te verdienen en als eerste te eindigen. Uiteraard kregen de winnaars een fantastische cadeau. Na een heerlijke afsluitende lunch en borrel kwam er een eind aan dit businessevent. Onze opdrachtgever kijkt terug op een geslaagd weekend!

Meer over Events Interesse of sparren?