Conferences - Conferentie Mallorca

Hola Mallorca!

Voor Husqvarna, één van onze vaste opdrachtgevers, organiseerden wij begin november de "Husqvarna dealer conference" voor een grote groep dealers en hun partners uit zowel Nederland als België. Na een maandenlange voorbereiding en twee inspectiereizen met onze opdrachtgever, was het zover: met speciale chartervluchten reisden beide groepen (bijna 375 personen in totaal) naar het Spaanse eiland Mallorca voor deze bijzondere conferentie!

Exclusieve locatie en branding

De eerste twee dagen stonden in het teken van de opbouw. Speciaal voor de dealer conferentie stond een prachtig hotel exclusief tot beschikking van het gezelschap. Hierdoor was het mogelijk om het hotel door middel van heel veel branding in twee dagen compleet om te toveren tot een groot en exclusief ‘Husqvarna’ hotel!

Ontvangst Nederlandse delegatie

Na de opbouwfase was het als eerste de beurt aan de Nederlandse groep dealers. Met een heerlijk zonnetje en echte Spaanse temperaturen kwamen zij met een chartervlucht aan op het prachtige eiland Mallorca. Bij aankomst in het hotel werd iedereen welkom geheten onder het genot van een hapje en drankje op het ruime terras met uitzicht op zee. Ook lagen er voor alle deelnemers speciale conferentie shirts klaar. Na de check-in en een opfrismoment, was het tijd voor de speciale Husqvarna Dealer Games! Een goed moment om samen te komen, samen te werken en elkaar aan te moedigen. Voor het winnende team was de wisselbokaal meegenomen vanuit Nederland. De rest van de middag was er tijd om met elkaar bij te kletsen, het hotel te verkennen of te genieten van het mooie weer!

In de avond stond er een BBQ gepland bij het restaurant gelegen aan één van de zwembaden van het hotel. Met mooie verlichting, goede muziek en heerlijk eten was dit een geslaagde eerste avond!

Interessante productpresentaties en het eiland ontdekken

De volgende ochtend werd de groep na een heerlijk ontbijt in tweeën opgesplitst. De eerste groep vertrok onder begeleiding van Nederlandse gidsen op excursie om het eiland te verkennen; met twee bussen werden we naar de hoofdstad van Mallorca, Palma, gebracht, om daar op de trein richting het stadje Sóller te stappen. Dit nostalgische houten treintje ‘Ferrocarril de Sóller’ rijdt al sinds 1912 en werd oorspronkelijk gebruikt voor het transporteren van fruit. Het spoor loopt dwars door de vallei van Sóller en biedt prachtige uitzichten, onder andere op de vele citroen- en sinaasappelbomen.

In Sóller kregen alle deelnemers tijd om zelf het stadje te verkennen; zo gingen sommigen souvenirs shoppen terwijl anderen gezamenlijk wat gingen drinken op één van de terrasjes op het gezellige pleintje. Hierna werden we per bus weer teruggebracht naar Palma alwaar in de stad een heerlijke verse lunch klaarstond voor het gehele gezelschap. Vanwege het mooie weer kon er buiten op het terras worden gegeten.

Aansluitend werd er onder begeleiding van de gidsen door het gezellige Palma gewandeld. Aan het eind van de middag werd de groep weer naar het hotel teruggebracht, waar de borrel al klaar stond en beide groepen weer bij elkaar kwamen. De andere groep was die dag namelijk bij het hotel gebleven. Hier werden inspirerende productpresentaties gehouden, een heerlijke netwerklunch georganiseerd en vonden in de middag workshops in de buitenlucht plaats waarbij nieuwe producten werden gedemonstreerd. Een interessante en enerverende dag! Tijdens de borrel konden de groepen bijkletsen en elkaar vertellen over hun dag.

Spaanse tapasavond

In Spanje kan een tapasdiner natuurlijk niet ontbreken tijdens een conferentie! In de avond stond daarom op het ruime terras van het hotel een heerlijk tapasbuffet klaar. Ook deze avond werd er weer voor muziek gezorgd; de Husqvarna DJ was van de partij om er een swingende avond van te maken. Daarnaast was er een ‘special guest’; één van de finalisten van de Spaanse versie van The Voice! Een gezellige avond waarbij nog lang werd nagepraat in de bar van het hotel.

De volgende dag werd de groep weer in tweeën gesplitst en het programma van de dag ervoor omgedraaid. De groep die een dag eerder in het hotel was gebleven, ging nu op excursie en voor de andere groep was het vandaag tijd om inspiratie op te doen bij de productpresentaties en de workshops. Ook nu kwamen beide groepen aan het eind van de middag weer bij elkaar voor een gezellige borrel inclusief Mallorcaanse snacks op het hotelterras! Het weer zat nog steeds mee en iedereen genoot van het heerlijke nazomer weer.

Diner op een exclusieve locatie

Voor de Nederlandse groep was dit de laatste avond en geheel in stijl werd de conferentie knallend afgesloten! Het diner vond plaats in een restaurant in een indrukwekkende ondergrondse grot. Deze exclusieve locatie was geheel beschikbaar voor het Husqvarna gezelschap. De prachtige grot was mooi verlicht en tijdens een heerlijk 3-gangen diner werden de deelnemers vermaakt met mooie optredens in Cirque-du-Soleil stijl!

De afterparty vond, wederom op hits van de Husqvarna DJ, plaats in de bar van het hotel. Een gezellige afsluiting van deze conferentie; vier leuke, inspirerende en indrukwekkende dagen!

Ontvangst Belgische delegatie

De volgende dag vertrok het Nederlandse gezelschap en werden de Belgische gasten hartelijk ontvangen in het ‘Husqvarna’ hotel! Ook zij kwamen met prachtig weer aan en genoten van de mooie uitzichten bij het hotel. Na de fanatieke Husqvarna Dealer Games werd het door de wind wat kouder, waardoor de BBQ niet buiten bij het zwembad plaatsvond, maar in het hotel-restaurant op de eerste verdieping met prachtige uitzichten op zee. Met goede verlichting en muziek werd hier de gezellige sfeer van bij het zwembad nagebootst en genoten de deelnemers van de heerlijke gerechten.

De volgende dagen stonden in het teken van de productpresentaties, workshops, excursies naar Sóller en gezellige netwerkborrels en diners. Ook voor de Belgische deelnemers kwam The Voice zangeres speciaal langs en werd de laatste avond in stijl afgesloten in de mooie grot op het eiland.

Het waren negen intensieve, geweldige en indrukwekkende dagen op Mallorca en we kijken terug op een zeer geslaagde Husqvarna Dealer Conference!

Meer over Conferences Interesse of sparren?