Conferences - Congresreis Warschau

Ieder jaar organiseren wij een congres voor de OVAP: de Orthodontistische Vereniging van Algemeen Practici. Deze jaarlijkse congressen vinden normaal gesproken altijd plaats op unieke locaties in Nederland. Afgelopen jaar kregen wij de opdracht om in plaats van een congres, een congresREIS te organiseren! De OVAP bezocht samen met het bestuur en de leden een internationaal orthodontisch congres in de hoofdstad van Polen… Warschau!

Peter Rientjes heeft deze congresreis begeleid om alles ter plaatse in goede banen te leiden en onze opdrachtgever van A tot Z te ontzorgen. Het OVAP gezelschap verbleef in een prachtig businesshotel waar tevens het congres plaats vond. De deelnemers bezochten overdag het congres en voor de vrije uren hadden wij een mooi programma samengesteld.

Exclusief dineren

Na de eerste congresdag hadden wij voor het OVAP gezelschap een exclusief vier-gangen diner georganiseerd in Belvedère, één van de beste restaurants van Warschau. Vanaf het hotel werden de gasten verrast door een bijzondere transfer, een oude communisten bus. Bij Belvedère hebben de gasten genoten van lokale smaaksensaties en ondertussen alle hot topics van het congres besproken. Een fantastische start van deze congresreis!

Warschau vanaf het water

Op de tweede congresdag hadden de gasten in de avonduren vrije tijd om Warschau op eigen gelegenheid te ontdekken. Ieder ging zijn gang en genoot van het heerlijke weer, de zon scheen volop en het was circa 25 graden. Dé perfecte temperatuur om een stad te ontdekken. Na afloop van de derde en tevens de laatste congresdag werden de gasten op een riviercruise ontvangen voor gezellige borrelcruise over de Wisla rivier. Onder het genot van hapjes en drankjes ontdekte het gezelschap Warschau vanaf het water en hadden zij een geweldig uitzicht op de stad. Aansluitend meerden zij aan bij een traditioneel Pools restaurant en genoten zij van een overheerlijk diner.

Fietsen, relaxen en huiswaarts

De laatste dag in Warschau stond in het teken van relaxen en genieten. Het congres was afgelopen, dus tijd om even bij te komen en alle informatie te verwerken. De gasten kregen de keuze om samen met een gids een mooie fietstocht te maken door de stad, hier werd volop gebruikt van gemaakt. Anderen hebben lekker uitgeslapen, de stad op eigen gelegenheid ontdekt, gewinkeld in een enorm warenhuis en op het terras een laatste biertje gedronken in de zon. Na de afsluitende gezamenlijke lunch was het tijd om huiswaarts te keren en werd er koers naar de luchthaven gezet. Onze opdrachtgever kijkt terug op een zeer geslaagde congresreis! We zijn inmiddels al weer druk met de voorbereidingen van het volgende OVAP congres, dit keer weer in ons eigen kikkerlandje…

Meer over Conferences Interesse of sparren?