Events - Expo Milano

Voor een vereniging die opkomt voor de belangen van diverse ondernemers uit midden Nederland organiseert Rientjes & Partners jaarlijks meerdere evenementen. Eén van de evenementen die wij in 2015 hebben georganiseerd was de reis naar de Expo Milano. Samen met ruim 30 leden hebben wij een ééndaags bezoek gebracht aan de 34e wereldtentoonstelling in de modestad Milaan. Dit bezoek was meer dan de moeite waard, wat een geweldig evenement!

Op een oppervlakte van 1,1 vierkante kilometer presenteren ruim 140 landen zich aan de 20 miljoen bezoekers die de organisatie in zes maanden tijd verwacht. Dat doet ieder land op zijn geheel eigen wijze en in zijn eigen stijl.

Op en neer in een dag

Onze project manager Marjolein verwelkomde de gasten met een ontbijtje op Schiphol waarna zij de boardingpassen uitdeelde en de groep begeleidde door de paspoortcontrole. Zij begeleidde de deelnemers gedurende de dag namens Rientjes & Partners. Bij aankomst op de luchthaven van Milaan werd de groep hartelijk welkom geheten door een lokale gids die de gehele dag bij de groep bleef om tekst en uitleg geven te geven over de Expo en het (zakelijke) leven in Italië. Bij aankomst op de Expo konden de deelnemers het terrein verkennen alvorens de groep werd verwelkomd in het Holland Paviljoen waar een heerlijke Italiaanse lunch gereed stond. 's Middags hadden de deelnemers de gelegenheid om de Expo verder te ontdekken. Aan het eind van de middag volgde de transfer terug naar de luchthaven, waar nog een kleine maaltijd volgde alvorens de vlucht naar huis plaatsvond.

Indrukwekkende paviljoens, een leuke sfeer en interessante samenwerkingen. De leden hebben genoten van de Expo Milano 2015. Kortom, een top evenement!

Quote opdrachtgever:

"Samen met Rientjes & Partners organiseerden we een ééndaagse reis voor onze leden naar de Expo Milano. De reis was tot in de puntjes geregeld, zowel in voorbereiding als uitvoering staat de reisgenoot centraal. Dat maakt dat wij tot volle tevredenheid van onze leden hebben kunnen genieten van een heerlijk, inspirerend bezoek aan de Expo Milano 2015."

Meer over Events Interesse of sparren?