Events - Event Dubai & Abu Dhabi

Voor een groep van ruim 30 bouwondernemers uit Nederland organiseerde Rientjes & Partners een ondernemersreis naar het indrukwekkende Dubai en Abu Dhabi. Een zeer interessante bestemming gezien hun vakgebied. Vanaf Düsseldorf Airport werd er per Emirates rechtstreeks naar Dubai gevlogen. Bij aankomst in het luxe vijf sterren hotel werden de deelnemers verwelkomd met een hapje en een drankje.

The Sky is the limit!

De volgende dag begon de kennismaking met Dubai. Onder leiding van een architect maakten de deelnemers tijdens dit event kennis met enkele van de vele bouwprojecten in Dubai. Hierbij werden zowel reeds voltooide projecten als projecten in ontwikkeling bezocht en uitgebreid besproken. Ook werd met een lokale projectontwikkelaar de toekomst van Dubai besproken, een stad waar de sky letterlijk de limit is.

Midden in de woestijn...

Naast het zakelijke aspect werd er ook ontspannen in de Emiraten. Zo genoten de deelnemers van een High Tea op de Burj Khalifa, brachten we een bezoek aan de immense Dubai Mall en genoten de deelnemers van een jeeptour (dune bashing) in de woestijn, compleet met cocktail receptie bij zonsondergang met een exclusieve opgezette bar, loungesets, hapjes en kamelen, midden in de woestijn. Ook werd er gedineerd met uitzicht op de beroemde Dubai Fountains. In Abu Dhabi werden onder andere de immens grote Sheik Zayed moskee, YAS Island met het YAS Marina F1 circuit en Ferrari World bezocht.

Wilt het u fantastische Dubai ook met uw eigen team beleven? Neem contact met ons op om samen te sparren over de mogelijkheden.

Meer over Events Interesse of sparren?