Events - Exclusieve opening

Behalve wereldwijde events organiseren we ook internationale events in Nederland. Voor een aan de beurs van Abu Dhabi genoteerd energie- en waterbedrijf, organiseerde Rientjes & Partners de exclusieve kick-off van een belangrijk project in West-Nederland. Tijdens dit ééndaags event kwamen de belangrijkste spelers uit de markt bij elkaar om dit hoogtepunt samen te vieren.

VIP's

Met zowel Nederlandse als internationale VIP gasten uit onder andere Rusland en de Verenigde Arabische Emiraten werd de organisatie van dit event een omvangrijk project, waarbij alles tot in de puntjes werd verzorgd en van een zeer hoogwaardige kwaliteit diende zijn. Alles werd bedacht en tot in detail doorgedacht, waarbij de hulp van tientallen leveranciers werd ingeschakeld. Waaronder een beveiligingsbedrijf, cateraars, decoratie specialisten, een AV-technische partner, de beste bloemisten en vervoersbedrijven die de VIP transfers verzorgden. Na een intensieve voorbereidingsperiode werd een top evenement neergezet!

Hoogstaande kwaliteit

In de avond verplaatste het gezelschap zich van het bedrijventerrein naar een lokale culturele locatie waar ze werden verrast met een hoogstaand diner, bereid door een team specialisten van een lokaal Michelin sterren restaurant. Gedurende deze avond stonden er diverse exclusieve top optredens op het programma, van een award winnende pianiste en violiste tot een exclusief duet uit het ballet Postscript van Sol León & Paul Lightfoot.

Meer over Events Interesse of sparren?