Meetings - Franchisereis Zuid-Frankrijk

Al meer dan 10 jaar organiseren wij voor een keten uit de reform branche hun jaarlijkse reis inclusief jaarvergadering naar een bijzondere Europese bestemming. Tijdens deze reis worden er tevens leveranciers bezocht. De deelnemers en hun partners wonen door het hele land en voor hen is het dus elk jaar weer een gezellig weerzien met collega’s van de andere vestigingen.

De afgelopen jaren hebben we onder andere reizen georganiseerd naar de volgende bestemmingen: Brussel, Keulen, Valencia, Praag, Istanbul, Malta, Berlijn, Nice, Kopenhagen, Londen, Gent en Boedapest. Dit najaar gingen we tijdens de ledenreis met 85 personen naar Zuid-Frankrijk, naar het sfeervolle Juan-les-Pins.

Franse activiteiten

Na een korte vlucht en een smakelijk welkom in het hotel, vertrokken we naar het karakteristieke Mougins. In dit kunstenaarsdorp organiseerden we boven op een heuvel en bij ondergaande zon een Franse Petanque competitie. Er werd onder het genot van een hapje en drankje fanatiek in teams gestreden om de hoofdprijs. Aansluitend verplaatsen we ons naar het naastgelegen restaurant voor een heerlijk diner met een prachtig uitzicht over de vallei.

De volgende ochtend stond in het teken van vergaderen en presenteren. Vervolgens ontving iedereen een uitgebreid lunchpakket en reden ze met unieke 2CV’s een prachtige route. Zo werd o.a. de luxe boulevard La Croisette in Cannes bezocht, maar ook het bergdorpje Gourdon. Het afsluitende diner vond ‘s avonds plaats op loopafstand van het hotel, op het prachtige witte zandstrand. De luxe jachten zorgden voor een glinsterende verschijning op het water. Hier genoten we van een cocktail ontvangst, een diner buffet en een paar uur heerlijk dansen op de muziek van de eigen Nederlandse huisband.

De laatste dag vertrokken we al vroeg per bus naar een vaste leverancier voor een uitgebreide rondleiding door het bedrijf, een kennismaking met allerlei producten en tot slot een uitgebreide lunch voordat we weer terug naar Nederland vlogen. Het was wederom een unieke franchisereis!

Quote opdrachtgever:

Tot grote tevredenheid organiseert Rientjes & Partners al jaren onze meerdaagse ledenreis. De organisatie is altijd top en tot in de puntjes verzorgd. Hierdoor kunnen we ontspannen en onbekommerd van ons evenement genieten!

Meer over Meetings Interesse of sparren?