Incentives - Incentive Dubai

In hartje winter vertrokken we met een grote groep ICT Professionals naar het mooie en warme Dubai voor een heerlijke incentive reis! Na een jaar hard werken en het behalen van het target, was het tijd om de medewerkers te belonen en hen 4 dagen in de watten te leggen tijdens deze incentive reis naar Dubai.

Wat een luxe!

Per Emirates Airlines vlogen we rechtstreeks met het grootste passagierstoestel ter wereld, de Airbus A380, naar de internationale luchthaven van Dubai waarom we om 00.15 ‘s nachts landden. Op de luchthaven stonden de luxe touringcars al voor ons klaar en werden we rechtstreeks naar het prachtige 5 sterren Taj Hotel Dubai gebracht. Dit hotel is gelegen in het Business District van Dubai, met een prachtig uitzicht op de maar liefst 829 meter hoge indrukwekkende Burj Khalifa! Na een welkomstdrankje en een vlotte check-in dook iedereen direct het comfortabele bed in, een perfecte start van deze incentive reis!

Interessante stadstour

De volgende ochtend, na een heerlijk uitgebreid ontbijt, begon het programma met een stadstour door zowel oud als nieuw Dubai. Twee enthousiaste Nederlandse gidsen die al jaren in Dubai wonen vertelden ons alle ins en outs! Zo leerden we bijvoorbeeld dat Dubai genoeg olie produceert om dagelijks 4,4 Olympische zwembaden te vullen. Een relaxte manier om deze enorme stad te ontdekken en ons te oriënteren.

Quote opdrachtgever:

"Wij hebben met een grote groep jonge mensen een prachtige incentive reis naar Dubai mogen maken met Rientjes & Partners. Ons doel: een reis met een goede balans tussen spectaculaire activiteiten, voldoende vrije tijd en een goed feest! Naast de uitstekende verzorging hebben de dames ons regelmatig verrast met hun oog voor detail; alles was tot in de puntjes verzorgd. Zowel voorafgaand, als tijdens de reis hebben Jinke en Lotte zich altijd flexibel opgesteld en hebben constant met ons meegedacht. Tot op de dag van vandaag is de reis nog regelmatig het onderwerp van gesprek."

Zonsondergang in de woestijn

Aan het begin van de middag volgde een lunch in het enige ronddraaiende restaurant van Dubai. Dit restaurant biedt een spectaculair uitzicht over de Arabische Golf, de Creek en de stad Dubai! Na afloop stapten we in stoere 4x4 Jeeps en vertrokken we naar de woestijn. Eenmaal in het grootste natuurgebied in de gehele Verenigde Arabische Emiraten aangekomen startte een spectaculair programma bomvol activiteiten. Zo werd er op quads gereden, gingen we sandboarden en reden we al dunebashend met hoge snelheid over de duintoppen. Onderweg werd er een stop gemaakt waar we midden in de woestijn een glas champagne dronken en genoten van de zonsondergang. Een werkelijk onvergetelijke ervaring die eigenlijk niet mag ontbreken tijdens een incentive reis naar Dubai! Na een heerlijk diner bij een exclusief opgezet kamp midden in de woestijn vertrokken we aan het eind van de avond weer richting het hotel. Uiteraard werd er vervolgens in één van de leukste beachclubs van Dubai gedanst en genoten van de fijne ambiance!

Lunchen op Palm Jumeirah

De volgende ochtend hebben we metro kaartjes uitgedeeld en konden deelnemers gaan en staan waar zij wilden. Zo bracht een groot deel van de groep een bezoekje aan de wereldberoemde Souks, terwijl anderen het Aquaventure waterpark bezochten. Dit waterpark is maar liefst 42 hectare groot en is gelegen op het kunstmatige Palm Jumeirah eiland, direct naast het imposante Atlantis Hotel, hier vond dan ook de gezamenlijke lunch plaats. In de avond vloeide de wijn rijkelijk en genoten we van een heerlijk drie gangen diner aan de voet van de Burj Al Arab! Na afloop verplaatsten we ons naar de VIP section van club Movida en werd er tussen wereldberoemde sporters en modellen gedanst tot in de vroege uurtjes.

Burj Khalifa

De laatste ochtend van deze incentive reis brachten we middels fast-track tickets een bezoek aan het observatiedek van de Burj Khalifa. Met supersnelle liften (per seconde 10 meter omhoog!) werden we vanaf de begane grond naar de 124e verdieping gebracht waar we genoten van een fantastisch uitzicht over Dubai, een indrukwekkende ervaring! Tot slot hadden deelnemers nog tijd om even te winkelen in de Dubai Mall alvorens terug te vliegen naar het koude en besneeuwde Nederland!

Het gezelschap werd persoonlijk door de Emirates crew verwelkomd aan boord. Na het opstijgen vielen de meeste deelnemers al binnen een kwartier voldaan in slaap. Wat een TOP incentive reis!

Meer over Incentives Interesse of sparren?