Incentives - Incentive Ibiza

De medewerkers van de Nederlandse tak van een Japans technologiebedrijf werden letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet op Ibiza tijdens deze incentivereis. Samen met onze opdrachtgever kozen we voor deze hippe bestemming in Zuid-Europa omdat het goed past bij de jonge, sportieve groep, voornamelijk mannen.

Scooters en hippies

Er werd ’s ochtends al vroeg verzameld op Schiphol, gelukkig hadden de meeste deelnemers al overnacht in een hotel op de luchthaven zodat ze binnen 5 minuten lopen in de vertrekhal stonden. Bij aankomst op Ibiza volgde een overheerlijke lunch in het hotel en een scootertocht om het eiland te verkennen, een geweldige start van deze incentivereis. De volgende dag ontdekten we de rest van het eiland en de prachtige binnenlanden per jeep en werd onder andere een bezoek gebracht aan de lokale hippie markt. De jeepsafari eindigde op het strand waar iedereen werd uitgenodigd om aan een workshop windsurfen deel te nemen, wat een lol hadden de deelnemers met elkaar. ’s Avonds stond er een heerlijke tapas diner op het menu!

Zon en zee!

Tijd voor actie! De volgende dag ging iedereen het water op, niet met een boot maar er werd een prachtige tocht gemaakt met eigen jetski's. Naderhand een uitgebreide lunch bij een trendy beachclub en aansluitend een zonnige middag ter vrije besteding. ’s Avonds vond het afsluitende diner plaats, met een afterparty tot in de late uurtjes… Na een korte nacht, vertrokken we de volgende ochtend weer vroeg naar Nederland en kwam er een einde aan deze fantastische incentivereis!

Meer over Incentives Interesse of sparren?