Incentives - Incentive Lapland

Voor één van onze vaste opdrachtgevers, de Nederlandse vestiging van een Amerikaanse Multinational met producten op het gebied van mond- en persoonlijke verzorging, kregen we het verzoek om een verrassende winterse incentive reis te organiseren. Al snel kwamen we samen uit op Lapland en dus vertrokken we in januari voor vier dagen naar deze sprookjesachtige bestemming.

Brrrrr.... koud!

Na de rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam werden we op de airport ontvangen door een team gidsen en kreeg iedereen een speciaal thermopak aangemeten, bestaande uit een overall, muts, handschoenen, sokken en schoenen zodat het zelfs bij temperaturen van -30 graden Celsius comfortabel genoeg bleef. Op weg naar ons hotel bezochten we een rendierfarm, werden we ontvangen met een lokale stevige soep en maakten we een fantastische rit door de sneeuw met een slee, voortgetrokken door rendieren. Na de check-in volgde een typisch Laps diner op loopafstand van het hotel.

Meeting en Winter Olympics

Na de eerste overnachting stond ’s ochtends een meeting op het programma, gevolgd door een lunch in het hotel. Per bus vertrokken we richting een onbekende bestemming. Middenin de besneeuwde bossen stopte plotseling de bus en wandelden we met grote sneeuwschoenen met ijzers richting een bevroren meer. Hier werden speciale Olympics georganiseerd, waarbij teams tegen elkaar streden tijdens verschillende winterse activiteiten. Zo gingen ze onder andere ijshockeyen, blokhutten bouwen en quad racen. Daarna werd iedereen verwacht in een houten blokhut volledig verlicht door een groot haardvuur en kaarsjes. Hier konden we onder het genot van een traditioneel diner lekker opwarmen. Aan het eind van de avond liepen we onder een prachtige sterrenhemel terug naar de bus.

Surprise!

De volgende dag volgde er in de ochtend eerst een alcoholtest, omdat de Finse bar naast het hotel tot in de late uurtjes erg gezellig was en daarna vertrokken we met sneeuwscooters. We reden een prachtige tocht die eindigde bij een lokale huskyfarm. Dit was een surprise stop voor de gasten en hier kreeg iedereen de kans om een tocht van 5 kilometer met een huskyslee te maken. De slee mochten ze zelf aansturen en dit was een prachtige ervaring. Na een warme lunch reden we op sneeuwscooters weer terug naar ons dorp waar de groep nog even kon gaan skiën of snowboarden. In de avond volgde het afscheidsdiner in het dorp en na een kort nachtje vlogen we ’s ochtends vroeg weer terug naar Nederland. Wat een enorme energy boost heeft het team gekregen van deze incentive reis naar Lapland! Er wordt tot op de dag van vandaag nog veel over de incentive reis gesproken, het was echt een 'lifetime experience'!

Een incentive reis naar Lapland laten organiseren?

Heeft u plannen om een incentive reis, jubileumreis, bedrijfsreis of personeelsreis naar het fascinerende Lapland te maken? Laat u door ons inspireren en neem contact op om samen de vele mogelijkheden te bespreken!

Meer over Incentives Interesse of sparren?