Incentives - Incentive Luxemburg

Last-minute

Voor een nieuwe opdrachtgever kregen wij aan het eind van het jaar het verzoek om de incentive reis voor januari te organiseren. Een echte last-minute aanvraag dus! Dit betekent niet veel voorbereidingstijd, en hoewel de voorbereidingen van een incentive reis vaak maanden en soms wel een jaar van te voren starten, draaien wij onze hand niet om voor een dergelijke last-minute! Een mooie uitdaging en leuke teamprestatie om samen een mooie en kwalitatief hoogwaardige incentive reis te ontwikkelen.

Benelux bestemming

Eén van de wensen vanuit het bedrijf was: de incentive reis dient in de Benelux plaats te vinden, aangezien dit het werkgebied van het bedrijf is. De keuze viel daarna al gauw op Luxemburg Stad, een vrij onbekende bestemming voor de Nederlandse en Belgische medewerkers én met vele mogelijkheden vanwege de geschiedenis, prachtige natuur en verrassend moderne gebouwen.

Bedrijfspresentatie

Vanuit de kantoren in Nederland en België vertrokken alle deelnemers gezamenlijk in de middag naar Luxemburg Stad. Bij aankomst in het hotel werd iedereen door de Nederlandssprekende gidsen opgewacht, waarna de check-in volgde. Na een kort opfrismoment vond er eerst een bedrijfspresentatie plaats, alvorens de incentive reis echt van start kon gaan! Op loopafstand van het hotel stond in een gezellige cocktailbar een welkomstdrankje klaar en kon iedereen even bijpraten met elkaar. Hierna volgde de eerste kennismaking met Luxemburg Stad; een gezamenlijke wandeling door de stad bracht de deelnemers naar een bierbrouwerij en restaurant waar van heerlijke traditionele Luxemburgse gerechten werd genoten. Na een heerlijk diner en een drankje in de hotelbar werd de eerste dag van deze incentive reis goed afgesloten!

Kookworkshop met gerenommeerde chef

De volgende ochtend stond de groep na een stevig ontbijt klaar voor een dag vol activiteiten in en rondom Luxemburg Stad. Allereerst stond een kookworkshop op het programma! Onder leiding van een gerenommeerde chef maakten alle deelnemers in verschillende groepen hun eigen lunch klaar en leerden zij de kneepjes van het vak. Dankzij veel humor en leuke verhalen maakte de chef er een geslaagde ochtend van. Met elkaar werd er, natuurlijk inclusief bijpassende wijnen, smakelijk genoten van de zelfgemaakte gerechten. Na de uitgebreide lunch was het tijd om Luxemburg Stad verder te ontdekken. In drie groepen rouleerden de deelnemers en namen zij deel aan een Segway tour door de stad, een spannende Escape Room en een historische wandeling over de oude stadsmuur. Vanaf deze promenade is een prachtig uitzicht op de diepe dalen en historische monumenten van Luxemburg te zien. Bij terugkomst in het hotel kon iedereen zich even opfrissen en wat uitrusten, alvorens zich klaar te maken voor de avond, met dresscode ‘feestelijk’!

Feestavond

In een trendy en populair restaurant in de stad volgde een uitgebreid vier-gangen diner, waarbij als entertainment tussendoor een Luxemburgse spreker leuke feitjes en weetjes over de stad, het land en de inwoners kwam vertellen. In een gezellige nachtclub naast het restaurant werd de avond voortgezet. Hier was een speciale, exclusieve ruimte gereserveerd voor de groep en kon iedereen tot sluitingstijd genieten van lekkere cocktails en muziek!

Publunch

Voor velen was het een latertje geworden, waardoor de vrije tijd in de ochtend zeer werd gewaardeerd. De deelnemers konden heerlijk uitslapen, van de hotelfaciliteiten gebruik maken of gaan shoppen in Luxemburg Stad. Na de check-out kwam iedereen samen in een leuke pub nabij het hotel voor een afsluitende lunch met burgers en sandwiches. Voor de terugreis naar België en Nederland werd, net als op de heenreis, gecarpoold. Hiermee kwam er helaas alweer een einde aan deze gezellige incentive reis naar Luxemburg!

Wilt u voor uw personeel ook een reis dichtbij huis organiseren? Neem contact met ons op en wij ontwikkelen een programma op maat voor u!

Meer over Incentives Interesse of sparren?