Incentives - Incentive Palma de Mallorca

Voor een groep uit de Belgische en Nederlandse kledingindustrie werden we gevraagd om een unieke incentive reis naar Mallorca te organiseren. Tijdens deze vier dagen werden de werknemers beloond voor de goede prestaties van het afgelopen jaar. Vanuit drie verschillende Europese luchthavens arriveerde de groep in de ochtend op het prachtige Spaanse eiland.

Inspannen en ontspannen

Na de check-in in het moderne hotel en een uitgebreide brunch vertrokken de deelnemers met een enthousiaste gids per fiets naar Palma de Mallorca. In de middag konden de fietsen ook nog gebruikt worden om zelf de omgeving te ontdekken. ’s Avonds genoten de deelnemers van een overheerlijk diner in een visrestaurant gelegen in de haven, op ideale loopafstand van het hotel. De volgende dag hadden de deelnemers tijd om lekker te relaxen op een exclusief gehuurde catamaran, uiteraard met een uitgebreide barbecue lunch bestaande uit o.a. verse vlees- en visgerechten en verschillende salades. Aan het eind van de middag was er tijd voor ontspanning waarna ’s avonds onder begeleiding van dezelfde gids door middel van een tapastour en proeverij de fantastische stad Palma de Mallorca ontdekt werd.

Jeep rijden en een afscheidsdiner

De volgende dag trok het gezelschap het overweldigende bergachtige binnenland van Mallorca in met Jeeps. De laatste avond stond in het teken van een afscheidsdiner bij één van de vele trendy beachclubs van Mallorca en werd er gedanst tot in de late uurtjes. Het was een onvergetelijke incentive reis en het doel, het belonen van de werknemers, is zeker behaald. Zuid-Europa is een geweldige regio en zeer geschikt voor bedrijfsreizen, jubileumreizen en bedrijfsevenementen!

Meer over Incentives Interesse of sparren?