Incentives - Incentive Malta

Voor een nieuwe opdrachtgever mochten wij een incentive reis organiseren naar het Middellandse Zeegebied. Via onze website had de opdrachtgever zich laten inspireren waardoor de keuze al snel was gemaakt... een incentive reis naar Malta! Zonovergoten Malta is een veelzijdige bestemming: heerlijke temperaturen, uitstekende keuken, rijke historie, indrukwekkende cultuur, levendig uitgaansleven, vriendelijke bevolking en unieke (water)activiteiten. Al deze ingrediënten maken Malta tot een zeer geschikte én betaalbare bestemming voor een incentive reis!

In verband met risicospreiding vlogen de directieleden en het managementteam met twee verschillende vluchten naar Malta. Op de luchthaven werden beide groepen verwelkomd door een lokale Nederlandssprekende gids. Tijdens de transfer naar het hotel vertelde de gids leuke en handige informatie over Malta en werden de deelnemers bij aankomst in het prachtige vijfsterrenhotel in St. Julian's gelijk in de watten gelegd!

Relaxen en genieten van de warme zonnestralen...

De eerste dag konden de deelnemers acclimatiseren door te relaxen bij het zwembad en te genieten van de warme zonnestralen. 's Avonds werd de groep verrast met een heerlijk diner in restaurant Barracuda! Ongetwijfeld één van de mooiste restaurants van het eiland en al sinds 1978 een begrip in St. Julian's en de rest van Malta. Barracuda is gevestigd in een statig 18e eeuws kalkstenen pand en heeft een klassieke sfeer met een modern tintje. De deelnemers genoten van het uitzicht over de Balutta baai en de geweldige zonsondergang! Aansluitend werd het lokale nachtleven van St. Julian's ontdekt... Het was een geslaagde eerste dag!

Malta per mountainbike

Op de tweede dag woonden alle deelnemers het zakelijke programma bij in één van de vergaderruimtes in het hotel. Na een uitgebreide businesslunch vertrok de groep naar de Dingli Cliffs waar voor iedereen een mountainbike klaar stond. De groep ontdekte deze middag het onbekendere deel van Malta en maakte onderweg diverse stops om te genieten van het indrukwekkende uitzicht. Na deze sportieve middag in de buitenlucht namen de deelnemers bij terugkomst in het hotel een verfrissende duik in het zwembad en dronken een koud biertje bij de bar. In de avond dineerde de groep in een culinair hoogstaand restaurant waar zij genoten van gevarieerde gerechten. Omdat het de vorige avond erg gezellig was, besloot de groep wederom het uitgaansleven in te duiken.

Een heerlijke ochtend op het water!

Een zeilregatta met de directie en het management was één van de wensen van onze opdrachtgever. De deelnemers stapten aan boord van de zeilschepen, hesen de zeilen en verdeelden de taken. Tijd voor teambuilding! Langs de ruwe kust zeilden ze over de helblauwe wateren van de Middellandse Zee en genoot de groep van de aangename watertemperatuur met de zon hoog aan de hemel. Met gebruinde gezichten keerden de deelnemers terug naar het hotel, aansluitend was de middag ter vrije besteding. Een prettige afsluiting van een succesvolle incentive reis op Malta!

Meer over Incentives Interesse of sparren?