Incentives - Incentive Mauritius

Terwijl in Nederland de eerste sneeuwvlokken van deze winter vielen, reisde Emma met 30 enthousiaste, jonge werknemers van een IT-onderneming af naar het waanzinnige Mauritius voor een welverdiende incentive. Dus geen winterjas in de koffer, maar korte broeken, zonnebrand, slippers en natuurlijk zwemkleding!

Via een korte overstap in Parijs kwam het gezelschap de volgende ochtend aan op Mauritius. Na een eerste kennismakingstocht over het eiland arriveerden zij bij het viersterren Canonnier Beachcomber Resort & Spa, een prachtig resorthotel omgeven door tropische tuinen met palmbomen, een zwembad en directe toegang tot een wit privéstrand, grenzend aan de Indische Oceaan. Na een verfrissend welkomstdrankje was het tijd om lekker te relaxen en bij te komen van de reis. Het diner vond deze avond plaats in het strandrestaurant met prachtig uitzicht op de oceaan en de noordelijke eilanden.

De volgende ochtend stond er een catamarantocht op het programma. Vanaf Sunset Boulevard zeilden de deelnemers zowel in de ochtend als in de middag in twee groepen naar een prachtige baai. Hier kon men een verkoelende duik nemen en in de lagoon snorkelen tussen mooie kleurrijke, exotische vissen. Ondertussen werd op het dek in het Mauritiaanse zonnetje genoten van een hapje en een drankje met een sfeervol muziekje op de achtergrond. Prima ingrediënten voor een fantastische incentive reis!

Voorafgaand aan de incentive gaf onze opdrachtgever aan dat zij ook voldoende vrije tijd wilden tijdens hun verblijf op Mauritius. Zodoende stonden er diverse vrije ochtenden op het programma. De deelnemers konden relaxen, gebruik maken van de vele hotelfaciliteiten of een duik nemen in de azuurblauwe zee. Voor de sportievelingen was er een breed scala aan watersportactiviteiten beschikbaar. Zo kon men kajakken, suppen, zeilen en nog veel meer! De ochtenden werden afgesloten met gezamenlijke lunches op het terras in de schaduw van de kokosnootbomen. 's Middags was het tijd voor actie; zo hebben de deelnemers het eiland verkend per buggy! Stofwolken waaiden op, off road wegen werden bedwongen en de natuur bewonderd, een geweldige manier om het bijzondere landschap van Mauritius te ontdekken.

Natuurlijk was er ook tijd om een souvenirtje voor het thuisfront te shoppen en cultuur op te snuiven. Daarom werd op de een-na-laatste dag de stad Grand Baie bezocht, bekend vanwege haar vele mode- en ambachtswinkels. Na een geweldige week op dit paradijselijke eiland, was het helaas alweer tijd om terug te keren naar Nederland. Dat was wel even wennen; de winterjas kon weer uit de kast!

Meer over Incentives Interesse of sparren?