Incentives - Incentive Oostenrijk

In navolging op de skitrip naar Kirchberg, mochten wij dit jaar wederom een fantastische incentive reis organiseren voor 80 werknemers van het online marketing bedrijf Adwise! Het doel van deze incentive was om met elkaar de mooie resultaten van afgelopen jaar te vieren maar ook dichterbij elkaar te komen, een stukje teambuilding en vooral veel plezier te hebben. In de winter vertrokken we naar het altijd mooie Oostenrijk, waar de randvoorwaarden van de incentive reis goed nagestreefd konden worden!

Vroeg vertrek

Al vroeg in de ochtend verzamelde het enthousiaste, jonge team bij het hoofdkantoor om vervolgens met de dubbeldekker, die was bestickert met het speciaal ontworpen eventlogo, naar het mooie Oostenrijk te vertrekken. Aan boord werd er gezorgd voor eten en drinken, muziek en gezelligheid. Er werd onderweg zelfs een fantastische muziekbingo georganiseerd, waarmee de feeststemming er al vroeg in zat! Na ca. 10 uur gereden te hebben, kwam het gezelschap aan op de plaats van bestemming, het net geopende prachtige VAYA resort in Fieberbrunn. Een gezellig Oostenrijks dorpje dat behoord tot het uitgebreide skigebied van Saalbach-Hinterglemm-Leogang.

Let’s sing

Na wat opfristijd stond er een heerlijk welkomstdiner klaar in het resort. Hierna kon de feestavond beginnen met een heuse 'karaoke battle' in de lokale aprés-ski bar van Fieberbrunn. Diverse teams zongen, gekleed in passend kostuum, geweldige hits! Uiteraard kon er maar één team de winnaar zijn. Dit team werd unaniem gekozen door de jury waar ook Emma en Marjolein van Rientjes & Partners deel van uitmaakten. Het feestje ging door tot in de late uurtjes en terwijl wij lekker binnen aan het dansen waren, vielen dikke sneeuwvlokken uit de hemel, een goed teken voor de volgende dag!

Quote opdrachtgever:

Rientjes en Partners heeft onze incentive reis uitstekend georganiseerd. Ze ontzorgen je volledig in de organisatie van de incentive reis. Ook denken ze actief mee over passende bestemmingen (ook alternatieven) en invulling van de reis. Ze luisteren naar de wensen, regelen alles tot in de puntjes Ze hebben een snelle en prettige communicatie. Ze zijn deskundig, enthousiast en betrokken.

Skiën en snowboarden met collega's!

De volgende ochtend startte weer vroeg, want er kon uiteraard geskied en gesnowboard worden! Met een heerlijk winters zonnetje en verse sneeuw, gingen de collega's samen de vers geprepareerde pistes verkennen. Tevens waren er beginnerslessen georganiseerd, zodat het skiën ook geleerd kon worden door de nieuwkomers. Daarnaast genoot een ander deel van de groep van de prachtige omgeving of de heerlijke spa-faciliteiten die het resort rijk is. Na een actieve of juist relaxte dag werd er natuurlijk, geheel in stijl, de dag afgesloten met een aprés-ski avond! Gekleed in de speciaal gemaakte bedrijfstruien voor deze reis en met een lekker drankje in de hand, werden aprés-ski hits luidkeels meegezongen! Hierna kon er weer lekker gegeten worden in het hotel en was iedereen vrij nog verder te gaan met feesten.

De volgende dag stond de zon weer hoog aan de hemel! Voldaan en met toch wel een bruin tintje van de zonnestralen, werd de aprés-ski weer ingezet. Na wederom een gezellige avond met z’n allen liepen we terug naar het resort om te genieten van een uitgebreid laatste diner.

Huiswaarts

De volgende ochtend was het helaas alweer tijd om terug naar huis te gaan. Na een uitgebreid ontbijt kon de reis terug naar Twente beginnen. Uitgeput, maar voldaan van de mooie incentive reis naar Oostenrijk kwamen we aan bij het hoofdkantoor en kon iedereen op eigen gelegenheid naar huis. We kijken terug op een geweldige wintersport incentive!

Bent u ook voornemens om een zakelijke reis naar Oostenrijk te organiseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat!

Meer over Incentives Interesse of sparren?