Incentives - Incentive Sevilla

Op weg naar zonnig Sevilla!

Jinke en Britt vertrokken in maart met een groep van 60 deelnemers naar het zonnige zuiden van Spanje; Sevilla! Naar aanleiding van de behaalde targets mocht de groep gaan genieten van alles wat deze mooie Spaanse stad te bieden heeft. Om de deelnemers alvast kennis te laten maken met Sevilla, werd bij aankomst op Schiphol elke deelnemer voorzien van een reisgids met de beste tips. Leuk leesvoer voor tijdens de vlucht. Nadat de groep was geland op de luchthaven van Sevilla was het ongeveer 20 minuten rijden naar het bruisende centrum. Bij aankomst in het viersterren hotel was het tijd voor een welkomstdrankje om vervolgens de fietsen op te halen voor een eerste ontdekkingstocht door de stad.

Ontdekkingstocht

Verdeeld in vier groepen begonnen de deelnemers, onder leiding van gezellige Nederlands sprekende gidsen, aan de fietstocht door de prachtige wijk Triana. De wijk die bekent staat om de flamenco, tapasbarretjes en zigeuners en welke bijna volledig wordt omgeven door water. Eenmaal aangekomen bij één van de meest moderne bouwwerken van de stad Metropol Parasol, was het ook tijd voor de lunch met typische Spaanse gerechten zoals “Solomillo al Whisky” en “Salmorejo” beter bekend als gazpacho.

Santa Cruz

Na de heerlijke lunch werd de fietstocht vervolgd door misschien wel de meest indrukwekkende en tevens oudste wijk van Sevilla; Santa Cruz. Smalle steegjes, wit gekalkte huizen en vele bezienswaardigheden maken Santa Cruz een geweldige en authentieke wijk, waar iedereen van onder de indruk was. Niet te missen zijn hier de kathedraal, La Giralda en het indrukwekkende Koninklijk Paleis: Real Alcazar. Na verschillende stops bij onder andere Plaza España en Parque de Maria Luisa, was er tijd om te genieten van de zon op één van de geweldige rooftopbars en terrassen die de stad rijk is.

Spaans winterzonnetje

In onze, Hollandse winter naar een Spaanse stad en dan een temperatuur hebben van 30 graden is natuurlijk al een highlight op zich, maar een bezoek aan het indrukwekkende Real Alcazar kon niet ontbreken. Op de vrije momenten werd er dan ook door veel deelnemers een bezoek gebracht aan dit Koninklijk Paleis. Ook ging een deel van de groep per segway de rest van de stad verkennen.

Mogelijkheden Sevilla

Een stad ontdekken kan op verschillende manieren en dat is tijdens deze incentivereis wel gebleken. Tijdens een fietstocht heeft iedereen kennis kunnen maken met de authentieke delen van de stad en haar bezienswaardigheden. In de avonden was het tijd om met de gehele groep te genieten van typische Spaanse tapas gerechten en heerlijke sangria. Uiteraard was iedereen ook heel benieuwd naar Sevilla in de avond en is een groot gedeelte van de groep het uitgaansleven van Sevilla gaan proeven… Een zeer geslaagde incentive reis in het prachtige Sevilla!

Wilt u met uw team in de Spaanse zon aan teambuilding doen of hier uw bedrijfsjubileum vieren? Neem gerust contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden!

Meer over Incentives Interesse of sparren?