Incentives - Incentive Thailand

Rientjes & Partners organiseert maatwerk projecten wereldwijd, zo ook naar het prachtige, kleurrijke Azië. Met bijna 40 personeelsleden van een farmaceutisch bedrijf bezochten we in 5,5 dag Thailand, een prachtig koninkrijk in Zuidoost Azië. Tijdens deze indrukwekkende incentive werd een bezoek gebracht aan Bangkok en natuurlijk een excursie georganiseerd naar het koninklijk paleis en de kleurrijke fruit- en bloemenmarkt. Behalve culturele activiteiten, stonden er ook meetings ingepland, deze werden afgewisseld met o.a. verrassende boottochten.

River Kwai

Na deze dagen vertrokken we uit Bangkok, op weg naar de wereldberoemde rivier Kwai en de beruchte dodenspoorlijn, inclusief bezoek aan het museum en een tocht per trein over de originele spoorwegen. Via een indrukwekkende reis, gedeeltelijk per boot, kwamen we aan bij de overnachtingslocatie, een bamboe Lodge omgeven door tropische bossen van het Nationale Park Erawan. Een fantastische locatie in the middle of nowhere! Die avond volgde een gezellige jungle barbecue met het hele team, een geweldige ervaring. Na wederom een goede nacht vertrokken we naar Hua Hin voor een ontspannend einde van deze reis op het strand, waar ook nog de laatste vergadering werd georganiseerd. De volgende morgen vlogen we via een korte binnenlandse vlucht terug naar Bangkok, waarna we konden inchecken voor de rechtstreekse KLM vlucht naar Amsterdam.

Inspirerend vergaderen

De deelnemers werden met deze reis naar Thailand bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. Het feit dat de vergaderingen tijdens de reis op diverse locaties plaatsvonden, in plaats van in Nederland in het kantoorpand, werden zowel door de werknemers als het bestuur als zeer inspirerend en productief ervaren. Daarnaast heeft de reis bijgedragen aan het teamgevoel en hebben de werknemers elkaar beter kennen.

Meer over Incentives Interesse of sparren?