Incentives - Incentive Valencia

Nadat binnen het bedrijf een fusie had plaatsgevonden, stelde het nieuwe management targets om het samengevoegde team te belonen met een onvergetelijke incentive reis. Doel: het teamgevoel een ‘boost’ geven en elkaar beter leren kennen. En zo stapte een groep van ruim 50 medewerkers op het vliegtuig naar het zonnige Valencia! Deze Spaanse stad heeft veel te bieden en is een verrassend alternatief op het meer bekende Barcelona.

Valencia is, met maar liefst meer dan 300 dagen met zon per jaar, een gezellige historische stad aan zee met studentenwijk El Carmen als dé hotspot met pleinen vol terrasjes, boetiekjes, en galerieën. Nadat de bagage was afgeleverd bij het mooie viersterrenhotel in het centrum werden de gasten verwelkomd met een welkomstcocktail. Aansluitend stapten zij gelijk op de fiets voor een eerste kennismaking met de stad. Onderweg werd er natuurlijk gestopt voor enkele tapas en een verfrissende ‘Agua de Valencia’. Het diner vond 's avonds plaats in een sfeervol restaurant in het historische ‘Mercado de Colon’. Aansluitend zocht een deel van de gasten het nachtleven van Valencia op, het andere deel dronk nog een drankje in de gezellige hotelbar.

Teambuilding in de Spaanse zon

Na een verfrissende start met een heuse bootcamp in het Turiapark begonnen de deelnemers aan hun tweede dag in Valencia. Een dag waarop de groep het water op ging voor een zeilregatta, dé perfecte teambuilding activiteit tijdens een incentive reis. In teams werd er gestreden om de eer en een grote beker; tactiek, teamwork en goede samenwerking waren van groot belang! Een heerlijke ochtend op het water werd afgesloten met een paella lunch in de haven op het terras van het fameuze La Pepica, een adresje waar zelfs de Spaanse Koninklijke familie graag een hapje komt eten. De middag was ter vrije besteding. De deelnemers konden lekker gaan winkelen, Valencia op eigen gelegenheid verder ontdekken of relaxen op een terras, in het Turiapark of op het strand. ’s Avonds werd er een groot feest gehouden in een exclusief afgehuurde sfeervolle finca net buiten de stad. Door het mooie weer konden de deelnemers buiten op de binnenplaats genieten van een aperitief. Het diner en de feestavond met live band ging door tot in de laatste uurtjes...

Een incentive reis om nooit meer te vergeten!

De laatste ochtend stond in het teken van de moderne architectuur in Valencia waarbij het Ciudad de las Artes y las Ciencias (‘De Stad van Kunst en Wetenschappen’) niet mocht ontbreken. Er werd een bezoek gebracht aan Europa's grootste aquarium, het Oceanogràfic en het Museo de Bellas Artes (‘Museum van de schone kunsten’). Na een gezamenlijke afsluitende lunch inclusief speech van het management, werd er koers gezet naar de luchthaven voor de vlucht huiswaarts. De deelnemers hebben genoten van een zonnige incentive reis waarbij de doelstelling om nader tot elkaar te komen zeker is behaald, aldus onze opdrachtgever! Een zeer succesvolle incentive reis om nooit meer te vergeten.

Quote opdrachtgever:

Tijdens onze incentive reis naar Valencia heeft het vernieuwde team op ontspannen en informele wijze beter kennis met elkaar kunnen maken. De Spaanse zon, het leuke programma en heerlijke eten maakten dat de reis van A tot Z klopte. Rientjes & Partners, bedankt en zeker tot een volgende keer!

Meer over Incentives Interesse of sparren?