Incentives - Incentive Split & Hvar

Begin juni vertrokken we samen met een jong en actief gezelschap, allen werkend bij een groot internationaal cosmeticaconcern, naar het prachtige Split en Hvar in Kroatië. Met de herinneringen van de indrukwekkende incentivereis naar Lapland nog vers in het geheugen, was het dit jaar de beurt aan een zonnige bestemming. Samen met onze opdrachtgever kozen wij voor Split en Hvar, momenteel een populaire bestemming en ook wel 'het nieuwe Ibiza' genoemd! Met name Hvar maakte erg veel indruk: het lavendel-eiland met een oppervlakte van bijna 300 km2 is het langste en het zonnigste Kroatische eiland en wordt beschouwd als één van de 10 mooiste eilanden ter wereld. Dé perfecte bestemming voor een onvergetelijke incentivereis!

Het eiland verkennen in felgekleurde VW Beetles

Na een vlucht van een kleine twee uur kwam de groep aan op de luchthaven van Split om vervolgens per speedboot de transfer naar Hvar te maken. Nét op dat moment waren de weergoden ons niet goed gezind en was er een enorme onweersbui gaande waardoor de tocht per speedboot niet verantwoord was. Dit betekende snel schakelen en met zijn allen de catamaran in, zo kwam de groep toch droog aan bij het luxe resort. De rest van de week heeft de Kroatische zon goed haar best gedaan dus de zomerhoedjes die voor elke gast als cadeau klaar lagen in het hotel kwamen erg goed van pas! Één van de hoogtepunten van deze reis was de VW Beetle Tour! In felgekleurde VW Beetles verkende het gezelschap Hvar en genoten zij met de wind door de haren van het geweldige uitzicht. De stops werden gemaakt bij indrukwekkende plekken als het Hvar Fort, Velo Grablje en Stari Grad. Als afsluiting van deze VW Beetle Tour volgde een heerlijke BBQ-lunch met vers vlees, vis en fruit!

Relaxen op de Paklinksi Eilanden

Een ander hoogtepunt van deze incentivereis was het bezoek aan de Paklinksi Eilanden: tijd om op te laden! Heerlijk liggend op strandbedjes of juist staand op een Stand Up Paddling Board genoot de groep van ontspanning, het heldere water en de geweldige natuur. Op uiterst relaxte wijze kwam het gezelschap tot rust en werden zij beloond voor een jaar knetterhard werken. De laatste dagen stonden in het teken van een zakelijk programma inclusief interactieve meeting en een stadswandeling door de oude stad in Split. Na een laatste gezamenlijke lunch stapte de groep op het vliegtuig om terug in Nederland wéér te belanden in een onweersbui: de cirkel is weer rond, welcome home!

Quote opdrachtgever:

"Rientjes & Partners heeft wederom onze incentive georganiseerd. Deze keer ging onze vierdaagse incentivereis naar Kroatië, Split & Hvar waar wij hebben genoten van het verblijf op de prachtige locaties en alle activiteiten. Dankzij de perfecte voorbereiding, organisatie en fantastische samenwerking is onze reis ook deze keer een zeer groot succes geworden en onvergetelijk! Bedankt voor alles!"

Meer over Incentives Interesse of sparren?