Events - Internationaal Texel Event

Voor een groot Nederlands software bedrijf, organiseren we al drie jaar op rij hun jaarlijkse bedrijfsevenement, waarbij afgelopen jaar ruim 300 medewerkers van over de hele wereld in Nederland werden uitgenodigd. Het hoofdkantoor staat in Nederland en ze zijn dan ook trots op hun roots en tonen dit tijdens het jaarlijkse tweedaagse event.

Oost, West, thuis best!

Met zorg en in overleg met onze klant stellen wij een programma samen waarbij we de mooiste plekken binnen ons eigen land selecteren en een actief programma ontwikkelen. De deelnemers, veelal sportieve en enthousiaste mannen rond de 30-40 jaar oud, worden graag verrast qua activiteiten en overnachtingslocaties. Elk jaar groeit het aantal deelnemers, dus de uitdaging in het vinden van passende locaties wordt steeds groter, maar ook leuker. Het organiseren van een Nederlands event voor zoveel mensen met verschillende nationaliteiten, culturen en interesses is elk jaar weer een feestje om te mogen doen!

Sport en adrenaline

Na 2 jaar in Friesland geweest te zijn, was het dit jaar tijd voor iets nieuws... Het avontuur begon al in Den Helder, wij verwelkomden de deelnemers van het event in de haven en deelden aan iedereen een kleurrijke bandana uit. De temperatuur was perfect; 30 graden en volop zon! Met 2 grote Garnalenkotters maakten we de overtocht van Den Helder naar het typische Texelse dorp Oudeschild. Onderweg vingen we garnalen, kregen we uitleg over de Nederlandse visserij en genoten we lekker van het zonnetje. Daarnaast hadden we 6 RIB boten ingehuurd die de deelnemers om de beurt meenamen op zee, wat een ontzettende adrenalinekick! Eenmaal aangekomen op Texel werden we in ludieke bussen vervoerd naar een gezellige strandtent waar we genoten van een overheerlijke Texelse lunch. Aansluitend was het tijd voor de Beach Challenge, allerlei soorten strandactiviteiten welke in teams uitgeoefend werden. De kleur van de bandana gaf aan in welk team de deelnemers waren ingedeeld. Na de warming-up was het tijd om te strijd aan te gaan met collega's, een super leuke teambuilding activiteit! Na de finale dronken we nog een borrel waarna we vertrokken naar onze exclusief gehuurde accommodatie voor een uitgebreide barbecue. 's Avonds hebben we tot in de late uurtjes gefeest onder het genot van hapjes en drankjes.

De volgende ochtend stond er een sportief keuzeprogramma gepland, deelnemers konden van te voren kiezen uit powerkiten, klimmen, mountainbiken of een tandem-puzzeltocht. Wederom waren de deelnemers erg aan elkaar gewaagd en deden ze enthousiast mee! Aan het begin van de middag hebben we genoten van een gezamenlijke lunch en aansluitend keerden we met de ferry terug naar Den Helder. Wat een top event was het en weer een hele tevreden opdrachtgever!

Quote opdrachtgever:

"Rientjes & Partners heeft ons Texel Event 2015 verzorgd; alles was tot in de puntjes verzorgd en wij konden 2 dagen lang alleen maar genieten van alle leuke activiteiten en perfecte organisatie. Van begin tot einde was het evenement een groot succes, zelfs de korte regenbui leek precies op het juiste moment gepland, dat doet niemand ze na! :) Dank voor alles!"

Meer over Events Interesse of sparren?