Conferences - Internationale conferentie

Voor een grote internationale speler op het gebied van outdoor power products heeft Rientjes & Partners het World Sales Congress mogen organiseren. Het was een fantastische uitdaging!

Een goede voorbereiding......

Er waren maandenlange voorbereidingen voor nodig om de bijna 700 internationale deelnemers afkomstig uit meer dan 25 verschillende landen, naar Nederland te krijgen en een internationale conferentie voor hen te organiseren. Denk hierbij aan tientallen visumaanvragen, honderden transfers en verschillende hostessen op luchthavens in Nederland, Duitsland en België, overnachtingen en tolken ter plaatse. We huurden een hotel exclusief voor de klant en kleedden het gehele complex, zowel binnen als buiten, aan met hun eigen huisstijl.

Entertainment

Tijdens deze meerdaagse conferentie is Rientjes & Partners tevens gevraagd voor de organisatie van het sociale programma, waaronder de invulling van de avonden met diners op unieke locaties, inclusief passende thema’s en entertainment. Zo genoten we in een heerlijke avondzon van een uitgebreide barbecue met live band en brachten we een avond door in een exclusief afgehuurd belevenispark in de omgeving. Gedurende de conferentie vond ook het WK voetbal plaats en gezien de grootte van de internationale groep, speelde er elke avond wel een team afkomstig uit het land van een aantal conferentiedeelnemers. Op grote schermen hebben we samen de wedstrijden bekeken, wat veel gezellige onderlinge competitie en een fantastische sfeer opleverde!

Meer over Conferences Interesse of sparren?