Meetings - Meeting Dublin

Voor de Belgische partners van één van onze vaste opdrachtgevers hebben we een tweedaagse meeting in Dublin georganiseerd. We vertrokken ’s ochtends vroeg met ruim 20 mannen vanaf Brussel Airport en werden 1,5 uur laten op Dublin Airport muzikaal ontvangen door een Ierse doedelzakspeler. Per bus vertrokken we naar het centrum waar we werden getrakteerd op een moderne lunch, gevolgd door een internationale meeting met lokale partners. Aansluitend bezochten we op een interactieve manier de hoogtepunten van de stad, waarbij ook de smaakpapillen goed werden gebruikt.

Op z'n Iers

Na de check-in in een trendy en modern hotel in hartje Dublin, vertrokken we naar de Greyhound Races, de beroemde hondenraces. Hier konden onze gasten zich mengen tussen de lokale bevolking en onder het genot van een Guinness biertje de sfeer proeven en natuurlijk ook een klein gokje wagen. Per bus vertrokken we naar een prachtig restaurant in hartje Temple Bar, zodat naderhand een echte Ierse avond kon worden beleefd in een van de vele pubs. De volgende dag trokken we de natuur in en werden de mannen op een prachtig landgoed uitgedaagd in verschillende activiteiten, zoals kleiduifschieten, boogschieten en 4x4 off-road Jeep rijden. Na een uitgebreide barbecue vertrokken we weer naar de luchthaven voor onze retourvlucht naar Brussel.

Wilt u zelf eens vergaderen met het team op een inspirerende bestemming? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om samen te sparren over de mogelijkheden!

Meer over Meetings Interesse of sparren?